Φεστιβάλ Γέλιου στην Τρίπολη – Τζιούμης: “Στόχος μας οι δράσεις Πολιτισμού με διαχρονικό αποτύπωμα στον Δήμο”

Φεστιβάλ Γέλιου οργανώθηκε για πρώτη φορά στην πόλη μας, από τις 25 ως τις 27 Φεβρουαρίου 2022, εκδηλώσεις που «αγκάλιασε» από την πρώτη στιγμή ο Δήμος Τρίπολης.

Από το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης μίλησε για ένα σπουδαίο φεστιβάλ το οποίο έχει όλες τις δυνατότητες να εξελιχθεί μελλοντικά σε θεσμό.

Υπογράμμισε ότι το φεστιβάλ γίνεται σε μία δύσκολη εποχή όπου υπάρχει έντονη η ανάγκη για διασκέδαση. «Υπάρχει τεράστια συμμετοχή από τους συμπολίτες μας γι’αυτή την προσπάθεια, την οποία ο Δήμος στήριξε από την πρώτη στιγμή και εξελίσσεται με απόλυτη επιτυχία.Στόχος της δημοτικής μας αρχής είναι να γίνονται δράσεις με ένα διαχρονικό αποτύπωμα και παράλληλα να προσελκύουμε νέους επισκέπτες από άλλες περιοχές.

Αυτό το Φεστιβάλ, σε συνδυασμό με τον διαγωνισμό φωτογραφίας που έγινε υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Νίκου Φλώρου, είναι προς αυτή την κατεύθυνση» τόνισε ο κ. Τζιούμης.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κυρία Ελένη Καρούντζου ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες στο φεστιβάλ το οποίο προσέλκυσε τη νεολαία της περιοχής μας. «Ευελπιστούμε να γίνει ο Δήμος μας το Κέντρο του Πολιτισμού της Ελλάδας» είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι το Φεστιβάλ Γέλιου έχει όλες τις δυνατότητες να εξελιχθεί σε ένα θεσμό.

Με εξαιρετικά θερμά λόγια μίλησαν για το κοινό οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες, υπογραμμίζοντας ότι το φεστιβάλ ξεκίνησε με τις καλύτερες συνθήκες και ότι μπορεί να συνεχιστεί και να εξελιχθεί τα επόμενα χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *