Κ. Τζιούμης: “Αυξάνουμε το στόλο οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου Τρίπολης”

Ένα νέο απορριμματοφόρο παρέλαβε τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμος Τρίπολης, στο πλαίσιο του προγράμματος «Φιλόδημος».

Από το χώρο των συνεργείων του Δήμου (στην οδό Θωμά Παμπούκη), ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης προχώρησε –την Τρίτη 15/2/2022- σε δηλώσεις, αναφέροντας: «Στόχος μας είναι να διεκδικούμε, μέσω όλων των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων, τη δυνατότητα να αυξήσουμε το στόλο των οχημάτων και των μηχανημάτων, ώστε αυτοδύναμα ο Δήμος να μπορεί να φέρει εις πέρας τις αναγκαίες εργασίες και παράλληλα να μειώσουμε την εξάρτηση του Δήμου από ιδιώτες αναδόχους.

Το νέο απορριμματοφόρο έχει τη διαφοροποίηση ότι διαθέτει και τη δυνατότητα πλύσης των κάδων. Μπορεί να πλύνει περίπου 40 κάδους την ώρα και με αυτό το όχημα λύνεται ένα διαχρονικό πρόβλημα που ήταν η δυσοσμία των κάδων. Με το όχημα αυτό πλέον θα πλένονται τακτικά οι κάδοι, ώστε να μην υπάρχει αυτή η δυσοσμία. Λύνουμε ένα χρόνιο πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Δήμος Τρίπολης».

Ενώ, στη συνέχεια, ο Δήμαρχος υπογράμμισε: «Τα αποτελέσματα στον τομέα της καθαριότητας είναι ορατά σε όλους τους καλόπιστους.

Η καθαριότητα στην πόλη και στα χωριά μας έχει ανέβει σε υψηλότερο επίπεδο από αυτό που ήταν τα προηγούμενα χρόνια.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας, το προσωπικό του δήμου, υπό την ευθύνη του αρμοδίου Αντιδημάρχου κ. Λαγού, υπερβάλλουν εαυτούς, κάνουν σοβαρή δουλειά και τα αποτελέσματα τα βλέπει καθημερινά ο πολίτης».

Τέλος, ενθουσιασμένος για το αποτέλεσμα στον τομέα της καθαριότητας δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Γιώργος Λαγός. Επιπλέον, ο κ. Λαγός τόνισε ότι «υπηρετούμε πλήρως τις οδηγίες που έχει δώσει ο Δήμαρχος για να αναμορφωθεί πλήρως το σύστημα καθαριότητας στην περιοχή μας. Τα σκουπίδια δεν έμειναν ούτε μία μέρα στους δρόμους. Οι κάδοι απορριμμάτων αντικαθίστανται σε όλες τις περιοχές του Δήμου Τρίπολης. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί ως το τέλος αυτής της θητείας.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *