Στον Δήμαρχο Καλαμάτας ο νέος Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μεσσηνίας

Συνάντηση γνωριμίας με τον Δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, είχε σήμερα Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου ο νέος Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μεσσηνίας, Πύραρχος Ανδρέας Καπουράλος. Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του Δημάρχου, παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Διαχείρισης Απορριμμάτων, Οχημάτων & Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη Ζαφειρόπουλου, όπου, μετά τις συστάσεις, συζητήθηκαν θέματα πολιτικής προστασίας.

Ο κ. Βασιλόπουλος τόνισε ότι ο Δήμος διαθέτει μέσα και βοηθά άμεσα την Πυροσβεστική στο έργο της. Παράλληλα, ενισχύει διαρκώς τις Εθελοντικές Ομάδες του Δήμου που αποδεικνύονται μεγάλοι αρωγοί σε κρίσιμες στιγμές. Συγκριμένα, ο Δήμος συνδράμει σε στολές, εξοπλισμό και μέσα προς τους εθελοντές.

Τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο νέος Διοικητής των Π.Υ. Μεσσηνίας συμφώνησαν στη συνεργασία των δύο φορέων ώστε να είναι αποτελεσματική η όποια παρέμβαση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. «Εσείς θα κρίνετε τη βοήθεια που χρειάζεσθε κι εμείς είμαστε εδώ για να σας την παρέχουμε», τόνισε ο κ. Βασιλόπουλος.

Τέλος ο Δήμαρχος έδωσε στον νέο Διοικητή που υπηρετούσε πρόσφατα στην Αργολίδα, αναμνηστικά δώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *