Σημαντικές διακρίσεις για τον Ευάγγελο Γουζούαση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες

Ο Α.Σ “Ηφαιστος” αναφέρει

Εξαιρετικά ήταν για τον σύλλογό μας τα αποτελέσματα από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες που διεξήχθη στο Καυτανζόγλειο Στάδιο στη Θεσσαλονίκη από τις 10 μέχρι τις 14 Μαΐου.
Ο Δημήτρης Κανελλόπουλος αγωνίστηκε στην κατηγορία F54 στο ακόντιο και τερμάτισε στην 4η θέση. Είναι μια εξαιρετική επίδοση για τον Κανελλόπουλο που του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τη συμμετοχή του.
Επίσης, ο αθλητής (καταγωγή από την Ερμιονίδα) Ευάγγελος Γουζούασης αγωνίστηκε στις κατηγορίες F55 στο ακόντιο και στη σφαίρα. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Γουζούαση για την εξαιρετική του επίδοση, καθώς κατέκτησε το χάλκινομετάλλιο στη σφαίρα και το ασημένιο🥈 μετάλλιο στο ακόντιο.
Η διοργάνωση ήταν θαυμάσια και σημειώθηκαν πολλά ρεκόρ, τόσο πανελλήνια όσο και ευρωπαϊκά. Τα αξιοσημείωτα αποτελέσματα που έφεραν οι αθλητες του Α.Σ. Ηφαιστος αναδεικνύουν την προσφορά του συλλόγου στην πρόοδο και στην ανάπτυξη του αθλητισμού των ατόμων με αναπηρίες.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και στίβος
Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και στίβος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *