Αργολίδα: Συμβάσεις 3,8 εκ ευρώ υπογράφει το επόμενο διάστημα ο Παναγιώτης Νίκας

Συμβάσεις για έργα και για μελέτες υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας το πρωί σήμερα Δευτέρα 22 Μαΐου, στο διοικητήριο της Π.Ε. Αργολίδας, στο Ναύπλιο.

Ειδικότερα, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, υπέγραψε την απόφαση που αφορά στην τεχνική υποστήριξη για την ωρίμανση του έργου κατασκευής του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας, όπως επίσης και την αξίας 220.427,89 ευρώ σύμβαση για τη συντήρηση και ασφαλτόστρωση του τμήματος Μύλοι – Αχλαδόκαμπος – όρια νομού, στην εθνική οδό 7 (Αργους – Τρίπολης), έργο προϋπολογισμού 650.000 ευρώ.

Ακόμα, από τον περιφερειάρχη -παρουσία των αντιπεριφερειαρχών Αργολίδας Γιάννη Μαντζούνη και Περιβάλλοντος Τάσου Γανώση- υπέγραψε σύμβαση αξίας 35.280 ευρώ για τον καθαρισμό ρεμάτων στην Περιφερειακή Ενότητα.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ 3,8 ΕΚ ΕΥΡΩ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 10ΗΜΕΡΕΣ

Ας σημειωθεί, εξ άλλου, ότι μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας θα υπογράψει συμβάσεις έργων στην Αργολίδα, συνολικού προϋπολογισμού 3.845.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο Π. Νίκας θα υπογράψει την σύμβαση για το προϋπολογισμού 2.555.000 ευρώ έργο βελτίωσης του ισόπεδου κόμβου Μυκηνών, όπως επίσης και για το με προϋπολογισμό 750.000 ευρώ έργο αντικατάστασης με νέα της υφιστάμενης μεταλλικής γέφυρας επί του Ερασίνου ποταμού, στη Νέα Κίο.

Θα ακολουθήσει, σε δέκα ημέρες περίπου, η υπογραφή από τον περιφερειάρχη Π. Νίκα της σύμβασης για το προϋπολογισμού 540.000 ευρώ έργο αναβάθμισης του κόμβου Λυγουριού, ενώ παράλληλα προετοιμάζεται και η διαδικασία για την δημοπράτηση του έργου κατασκευής του γηπέδου της ΕΠΣ Αργολίδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *