Ανακοίνωση μελών της Δημοτικής Αρχής Τροιζηνίας-Μεθάνων

Με αβάσταχτο πόνο από το δυσανεκπλήρωτο κενό αποχαιρετήσαμε εχθές τον δικό μας Σπύρο Πολλάλη. Έναν άνθρωπο, ο οποίος όλη του ζωή υπηρέτησε με πάθος και αυταπάρνηση τον συνάνθρωπο του και τον τόπο του. Τον ηγέτη μιας ομάδας που μας έφερε όλους κοντά και μας μεταλαμπάδευσε το όραμα του για τον τόπο που γεννηθήκαμε και ζήσαμε όλα αυτά τα χρόνια, για τον τόπο που αγαπήσαμε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας.

Γιατί ο Σπύρος Πολλάλης ήταν αυτός που με την συνέπεια, την εργατικότητα, το πάθος και το ήθος του, μας ενέπνεε καθημερινά και μας έκανε να πιστέψουμε ότι μπορούμε να πραγματοποιήσουμε το κοινό μας όραμα.Κάποιοι από εσάς γνωρίζετε τον καθημερινό προσωπικό του αγώνα αυτά τα χρόνια. Κάποιοι άλλοι ίσως όχι…Ο ίδιος άλλωστε υπήρξε πάντα διακριτικός, μεστός στα λόγια και ενεργός στις πράξεις, πολύ μετριόφρων σε σχέση με τις επιτυχίες του και πολύ σκληρός με τον εαυτό του απέναντι στις αποτυχίες του. Υποστήριζε με σταθερότητα τις αρχές και τις αξίες του, ενεργούσε άμεσα και αποτελεσματικά και διοίκησε με σύνεση, χωρίς επίδειξη και άσκοπες σπατάλες, καταφέρνοντας να αναστήσει έναν δήμο σχεδόν χρεωκοπημένο χωρίς σχέδιο και οργάνωση.Για αυτό και εμείς θεωρούμε χρέος και τιμή μας να συνεχίσουμε αυτό που ξεκίνησε!

Είμαστε εδώ, ενωμένοι απέναντι στο κοινό όραμα και αποφασισμένοι να ολοκληρώσουμε όλα αυτά που εκείνος ονειρεύτηκε για τον τόπο και δεν πρόλαβε να τα δει να πραγματοποιούνται.Θα τιμήσουμε το έργο του όπως του αξίζει! Δεσμευόμαστε να μοιραστούμε μαζί σας, με ειλικρίνεια και διαφάνεια, το πλάνο που ακολούθησε όλα αυτά τα χρόνια και τα σχέδια που έβαλε σε εφαρμογή. Είναι πολύ νωπός ο πόνος μας ακόμα, αλλά κρατάμε αυτό που μας δίδαξε ο ίδιος, ότι η θέση που μας τιμήσατε να βρεθούμε απαιτεί να βάλουμε στην άκρη τον εαυτό μας και να εργαστούμε σκληρά για το καλό του τόπου μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *