ΑΡΓΟΛΙΔΑ : Ημερίδα με τίτλο: “Νεότερα δεδομένα για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού”

Το ΓΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ- ΝΜ Άργους με την υποστήριξητης 6ης ΥΠΕ και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σας προσκαλεί στην Ημερίδα που οργανώνει με θέμα : “Νεότερα δεδομένα για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού”, η οποία θα πραγματοποιηθεί το«Νεότερα δεδομένα για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού Σάββατο 3/12/2022 και ώρα 17:00 – 20:30 στο Ξενοδοχείο Amalia στο Ναύπλιο.
Η Ημερίδα απευθύνεται στον γυναικείο πληθυσμό της Αργολίδας και εντάσσεται στα πλαίσια μιας σειράς εκπαιδευτικών εκδηλώσεων που προγραμματίζει το ΓΝ Αργολίδας- ΝΜ Άργους, με σκοπό την πρόληψη, την προαγωγή και την βελτίωση της υγείας όλου του πληθυσμού του Νομού Αργολίδας.

Οι στόχοι αυτής της επιστημονικής δραστηριότητας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου γνώση τόσο στον υγιή πληθυσμό στα πλαίσια της πρόληψης όσο και στις πάσχουσες γυναίκες στα πλαίσια της αντιμετώπισης.

Η θεματολογία της ημερίδας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα γνώσεων σχετικών με τον καρκίνο του μαστού, σε μια προσπάθεια να απαντηθούν πολλαπλά ερωτήματα που απασχολούν την γυναικεία κοινότητα.
Η παρουσία στην ημερίδα διακεκριμένων ομιλητών, Ακαδημαϊκών διδασκάλων και εξειδικευμένων συναδέλφων διαφορετικών ειδικοτήτων από τον κλινικό χώρο αποσκοπεί να καλύψει ένα ευρύ φάσμα των ενδιαφερόντων της κοινωνίας. Οι ομιλητές που συμμετέχουν:

-Δημητρακάκης Κων/νος Καθηγητής Μαιευτικής Γυναικολογίας , Χειρουργός μαστού της Ιατρικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντής Κέντρου Μαστού στο Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα».

-Βήχα Άννα, Προϊσταμένη Νοσηλεύτρια, M.SC- Ph.D του Ογκολογικού τμήματος του ΠΓΝΠ.

-Καπαρέλου Μαρία, Παθολόγος Ογκολόγος MD , M.Sc, Ph.D. Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών . Ακαδημαϊκός Υπότροφος Γ.Ν Α Αλεξάνδρα.

-Μουσούρος Αλέξανδρος, Κλινικός Ψυχολόγος , M.Sc Ψυχοθεραπευτής , Master Practitioner in Cognitive Behavioral Therapy Acceptance and commitment Therapist.

-Μητράκος Ιωάννης, Επιμελητής Β΄, M.Sc, Επιστημονικά Υπεύθυνος τμήματος Μαστού στο Ακτινολογικό τμήμα στο ΓΝΑ Αργολίδος ,ΝΜ Άργους.

-Παπατζαχοπούλου Ευτυχία, Γυναικολόγος Χειρουργός Μαστού. Επιμελητής στο τμήμα Μαστού στο ΓΝΑ “Αλεξάνδρα”.

Ως εκ τούτου, η Διοικήτρια ΓΝ Αργολίδας και τα μέλη της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής της Ημερίδας προσκαλούν όλες τις γυναίκες να παρευρεθούν και να συμμετέχουν ενεργά σε αυτή τη σημαντική για εκείνες ενημερωτική δραστηριότητα.

Μετά τιμής

Γεσθημανή Κασνακτσόγλου
Διοικήτρια ΓΝ Αργολίδας

Θεόδωρος Βασιλόπουλος
Αν Διοικητής Γ.Ν.Αργολίδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *