Συνελήφθη 25χρονος για οκτώ περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα στην Καλαμάτα

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, οκτώ (8) περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων σε καταστήματα στην Καλαμάτα.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη στις 27.10.2022 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 25χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 17.10.2022 έως και την 26.10.2022, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, διέπραξε οκτώ (8) περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων σε καταστήματα.

Από την παραπάνω εγκληματική του δράση είχε αφαιρέσει, μεταξύ άλλων, χρήματα, ρολόγια, ηλεκτρονικές συσκευές και είδη ρουχισμού , η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά το ποσό των -3.500- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *