Επιχειρηματικό Οικονομικό Δελτίο Επιμελητηρίου Αρκαδίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «ΟΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ MARKETING»

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου

Οδηγός για αποτελεσματική παρουσία και οργάνωση βήμα – βήμα

Ώρα:5:00 μ.μ. Τοποθεσία: Αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21, είσοδος από την 25ης Μαρτίου)

Θέματα που θα παρουσιαστούν:

Βασικές ενότητες του σεμιναρίου

  • Εκθέσεις ο πιο φθηνός και αποτελεσματικός τρόπος για:
  • Προβολή της Επιχείρησης
  • Παρακολούθηση της τάσης της αγοράς
  • Σύγκριση με τον ανταγωνισμό
  • Προώθηση συνεργασιών – πωλήσεων
  • Η σωστή επιλογή της έκθεσης – Απόφαση συμμετοχής
  • Η ολοκληρωμένη οργάνωση πριν την συμμετοχή – Οργάνωση συμμετοχής
  • Η στοχευμένη πρόσκληση αγοραστών / πελατών
  • Ο αποτελεσματικός τρόπος επικοινωνίας με τους διαφορετικής κουλτούρας επισκέπτες
  • Η αξιολόγηση του τελικού αποτελέσματος-  Έλεγχος Αποτελέσματος

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας www.arcadianet.gr.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΉΡΙΟ ΑΡΚΑΔΊΑΣ: ΕΠΙΔΌΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉΣ ΤΩΝ ΜΕΛΏΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΈΚΘΕΣΗ «ΠΕΛΟΠΌΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην πενθήμερη Παμπελοποννησιακή έκθεση η οποία θα διεξαχθεί στην Αργολίδα: από την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022, στο εργοστάσιο «Φραγκίστα», στην περιοχή Δαλαμανάρα, του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

Επιδότηση Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας,  στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την τόνωση των Αρκαδικών επιχειρήσεων και την προώθησή τους, επιδοτεί με 30% το κόστος ανά τετραγωνικό (εκθεσιακό χώρο – ίχνος), την κάθε επιχείρηση- μέλος του που θα συμμετάσχει στην έκθεση.

Αρχικό Κόστος: 35€/τμ + ΦΠΑ (24%)

Δήλωση συμμετοχής για τα μέλη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Αν είστε μέλος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας επικοινωνήστε όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες: 8 π.μ – 3 μ.μ. στα τηλέφωνα: 2710 227141-2 (εσωτ.6) για να σας ενημερώσουμε για τις διαδικασίες επιδότησης.

Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr είναι αναρτημένη η εκδήλωση ενδιαφέροντος. Παρακαλούμε όπως τη συμπληρώσετε και αποστείλετε στο email: press@arcadianet.gr με θέμα: «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO».

ΣΤΙΣ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΟ “ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟΥ“
Στις 2 Νοεμβρίου θα ανακοινωθεί το καλάθι του νοικοκυριού, θα διατηρείται για επτά μέρες και θα αλλάζει κάθε Τετάρτη. Αυτό ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, ενώ υπογράμμισε ότι το υπουργείο δέχεται, εκτός από την υποχρεωτική εφαρμογή του καλαθιού για τις μεγάλες αλυσίδες (είναι γύρω στις 15-17  αλυσίδες), να συμμετάσχουν και μικρότερες αλυσίδες. “Δεχόμαστε να υπάρχει ξεχωριστό καλάθι από οποιαδήποτε άλλη μικρή αλυσίδα, αλλά αν το κάνει απλώς θα πρέπει να το τηρήσει” είπε ο αναπληρωτής υπουργός, προσθέτοντας ότι οι έλεγχοι θα είναι συνεχείς και θα προβλέπεται πρόστιμο 5.000 ευρώ την ημέρα.

ΔΥΠΑ: ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ
Την Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2022, στις 15:00, λήγει η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης για το πρόγραμμα δεύτερης επιχειρηματικής ευκαιρίας, με έμφαση στις γυναίκες και στην ψηφιακή οικονομία, με επιδότηση έως 36.000 ευρώ.    Όπως αναφέρει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) σε ανακοίνωσή της, σκοπός του προγράμματος είναι να δώσει μία δεύτερη επιχειρηματική ευκαιρία σε πρώην επιχειρηματίες, ώστε να επανενταχθούν στην αγορά εργασίας.   Η επιχορήγηση διαρκεί 12 μήνες, με τρίμηνη δέσμευση και το ποσό επιχορήγησης κυμαίνεται από 12.000 ευρώ (για ατομική επιχείρηση) έως 24.000 ευρώ (για επιχείρηση με τρεις δικαιούχους εταίρους).

ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ SMARTPHONES ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΗΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έδωσε το τελικό πράσινο φως του για την εισαγωγή στην ΕΕ ενός γενικού καθολικού φορτιστή για όλες τις μικρού και μεσαίου μεγέθους φορητές ηλεκτρονικές συσκευές – κινητά τηλέφωνα, τάμπλετ και άλλες κονσόλες. Το USB-C θα γίνει έως το φθινόπωρο του 2024 ο μοναδικός φορτιστής για τις φορητές ηλεκτρονικές συσκευές που πωλούνται στην ΕΕ, παρά τη ζωηρή αντίθεση της Apple. Το ίδιο μέτρο πρόκειται να ισχύσει και για τους φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές από τις αρχές του 2026.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *