ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ: Έκτακτο διαχειριστικό έλεγχο ζητά ο Θ. Γαλάνης

Για ακόμα μια φορά διαπιστώνεται φαινόμενο κακοδιαχείρισης, όπως ενημερώθηκα από τον κ. Δήμαρχο, και δυστυχώς δεν είναι πρωτόγνωρο στο Δήμο μας τα τελευταία χρόνια.

Υπηρετώ την Τοπική Αυτοδιοίκηση εδώ και 29 χρόνια. Είναι όμως η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω τέτοιες συμπεριφορές. Όπως στην τελευταία συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής αλλά και του πρόσφατου Δημοτικού Συμβουλίου ψηφίσαμε τον διαχειριστικό έλεγχο στις σχολικές επιτροπές από το 2011 έως το 2016 και πλέον αυτού προτείναμε να επεκταθούν μέχρι και την προηγούμενη χρήση του 2018 για να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα όταν θα κληθούμε να πάρουμε εγκριτικές αποφάσεις, έτσι και τώρα ως Δημοτική παράταξη “Ενωτική Κίνηση Επιδαύρου ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ” προτείνουμε:

Την ψήφιση της διενέργειας έκτακτου διαχειριστικού έλεγχου στον Δήμο μας αλλά και στα νομικά πρόσωπα που εποπτεύει όπως αναγράφεται στην πρόσκληση του έκτακτου Δ.Σ, (είτε είναι εν ενεργία αυτή την στιγμή είτε όχι), από εκεί που σταμάτησε ο προηγούμενος έλεγχος.
Δηλαδή από το 2007 μέχρι και την 31 Οκτωβρίου 2019.

Δηλώνουμε επίσης ότι θα είμαστε αυστηροί και αδιάλλακτοι σε κάθε τι που έχει σχέση με τα οικονομικά του Δήμου μας, αλλά και των νομικών προσώπων που εποπτεύει, επιβάλλοντας με κάθε τρόπο την νομιμότητα και την χρηστή διοίκηση, ώστε τέτοιου είδους φαινόμενα να μην επαναληφθούν.

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΡ. ΓΑΛΑΝΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *