Τρίπολη -“Άξιον Εστί”: Σημαντική η συμμετοχή νέων στην εθελοντική αιμοδοσία – Συνεχίζεται αύριο στο Άστρος

Εθελοντική αιμοδοσία και ενημέρωση για τη δωρεά μυελού των οστών πραγματοποιήθηκε από το “Άξιον Εστί”, το διήμερο 26-27 Νοεμβρίου, στα εντευκτήρια του ΚΑΠΗ Τρίπολης, στην αρκαδική πρωτευουσα.

Αρκετά αυξημένη ήταν η συμμετοχή του κόσμου και ιδίως των νέων στην εθελοντική αιμοδοσία τη δεύτερη μέρα της δράσης με το κοινό να παροτρύνει τον κόσμο στο να γίνουν εθελοντές αιμοδότες.

Επιπλέον, εκτός από την εθελοντική αιμοδοσία στο εντευκτήριο του ΚΑΠΗ βρίσκονταν φοιτητές της νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου όπου ενημέρωναν για την λήψη μυελού των οστών και για την διαδικασία του να γίνει κάποιος δότης.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αρκαδίας «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ», τα τελευταία εννέα χρόνια, με τη δράση του διεκδικεί παρέμβαση στην προσπάθεια ο καρκίνος της παιδικής και της εφηβικής ηλικίας, όχι απλώς να πάψει να είναι θέμα ταμπού, αλλά να βρει όσο το δυνατόν περισσότερα μάτια και περισσότερες καρδιές ανοιχτές και πρόθυμες να βοηθήσουν.

Να σημειωθεί πως αύριο, 28 Νοεμβρίου και ώρες 10:00 –16:00 στο Άστρος, στο Πνευματικό Κέντρο Ι.Ν. Αποστόλου Παύλου, θα γίνει και εκεί Εθελοντικη αιμοδοσία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *