Κοσμοσυρροή την Κυριακή του Πάσχα στην Τρίπολη με παραδοσιακό αρκαδικό γλέντι

Για ακόμη μια φορά έκλεψε τις εντυπώσεις το παραδοσιακό Πάσχα στην Τρίπολη καθώς πλήθος Αρκάδων, Τριπολιτών αλλά και επισκεπτών το προτίμησαν φέτος.

Το γλέντι που είχε στηθεί στην πλατεία Άρεως με παραδοσιακούς χορούς, δημοφιλείς δημοτικούς καλλιτέχνες αλλά και φυσικά ψήσιμο του του οβελία έκανε τον κόσμο να διασκεδάσει από νωρίς το πρωί.

Κάθε χρόνο ο κόσμος προτιμάει το Πάσχα στην Τρίπολη με τους περισσότερους να θεωρούν πως πλέον η πόλη μας γίνεται πανελλαδικός προορισμός.

Ο Δήμος Τρίπολης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του εορτασμού του φετινού Πάσχα είχε παραδοσιακή ορχήστρα και παραδοσιακούς χορούς, στην πλατεία Άρεως.

Συγκεκριμένα, οι γνωστοί Αρκάδες δημοτικοί καλλιτέχνες κ. Κατσιγιάννης και κα. Κόκκορη και ο κλαριτζής Άρης Μουγκοπέτρος διασκέδασαν με τα δημοτικά τραγούδια τους εκατοντάδες κόσμου που επέλεξε να περάσει το παραδοσιακό ελληνικό Πάσχα, στην αρκαδική πρωτεύουσα.

Χορευτικοί όμιλοι της Τρίπολης χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς, παρασύροντας τον κόσμο να διασκεδάσει και να χορέψει μαζί τους.

Επιπλέον, τον χορό έσυρε ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης κα. Παναγοπούλου αλλά και πολλοί άλλοι τοπικοί παράγοντες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *