Νίκας: “Εάν δεν υπάρξει κυβέρνηση με τις δεύτερες εκλογές, θα υπάρχει πρόβλημα ως προς το χρόνο των αυτοδιοικητικών εκλογών”

Και επίσημα ανακοινώθηκε η ημερομηνία των εθνικών εκλογών, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την 21η Μαΐου, σύμφωνα με ανακοίνωση του πρωθυπουργού της χώρας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας σχολίασε την οριστικοποίηση των εθνικών εκλογών και εύχεται πως μέχρι την 21η Μαΐου θα υπάρχει στον τόπο μας η αναγκαία ηρεμία ώστε να σταματήσουν οι λασπομαχίες, και οι κόσμος να έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν όποιον επιθυμούν χωρίς ένταση και φανατισμό.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως οι εκάστοτε κυβερνήσεις συνδέονται με την αυτοδιοίκηση καθώς το δημόσιο δεν είναι ανεξάρτητο από την κυβέρνηση με αποτέλεσμα να προκύπτουν ζητήματα στην οικονομία και στην πορεία των αρχών και στην απορρόφηση των εκάστοτε πόρων.

«Εάν δεν υπάρξει κυβέρνηση με τις δεύτερες εκλογές θα υπάρχει πρόβλημα ως προς το χρόνο των εκλογών για την αυτοδιοίκηση» σημείωσε ο κ. Νίκας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *