Συνάντηση με τη νέα Διοικήτρια Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αρκαδίας είχε ο Γιώργος Καμπύλης

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, κ. Γιώργος Καμπύλης αναφέρει:

Εθιμοτυπική συνάντηση πραγματοποίησαμε σήμερα με τη νέα Διοικήτρια Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αρκαδίας, Πύραρχο κα Ευφροσύνη Λαλιώτη. Παρόντες στην εν λόγω συνάντηση ήταν ο Διοικητής Π.Υ. Τρίπολης, Αντιπύραρχος κ. Ιωάννης Γαλιώτος και ο Υποδιοικητής Π.Υ. Τρίπολης, Επιπυραγός κ. Βασίλης Μαρκόπουλος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήσαμε θέματα Πολιτικής Προστασίας που αφορούν την καλύτερη οργάνωση αλλά και την έγκαιρη αντιμετώπιση των προβλημάτων εν΄ όψει της νέας αντιπυρικής περιόδου.

Ενημέρωσα την Διοικήτρια για τις ενέργειες που έχει προβεί έως τώρα ο Δήμος προκειμένου να υλοποιηθεί η ανέγερση νέου κτιρίου για τη φιλοξενία του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Άστρους. Επίσης αναφέρθηκα στην άριστη διαχρονικά συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και εξέφρασα την ικανοποίησή μου για την αποτελεσματικότητα όλων των αρμόδιων φορέων τόσο στο κομμάτι της πρόληψης όσο και της έγκαιρης αντιμετώπισης των έκτακτων συνθηκών.

Εύχομαι στη νέα Διοικήτρια καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της. Παράλληλα δηλώνω ότι ο Δήμος θα παραμείνει αρωγός σε κάθε ενέργεια της Πυροσβεστικής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *