Σόνια Τάνταρου Κρίγγου: «Λαγός τη φτέρη έσειε κακό της κεφαλής του…»

Με αφορμή την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε στη βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ η Δικηγόρος Παρ΄ Αρείω Πάγω και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Σόνια Τάνταρου Κρίγγου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Με την σημερινή πρόταση δυσπιστίας ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για άλλη μια φορά, αποδεικνύει ότι προτεραιότητά του είναι τα μικροκομματικά του συμφέροντα και η ανάγκη συσπείρωσης του κομματικού του κοινού, αδιαφορώντας παντελώς για την πρόοδο και την ανάπτυξη της χώρας. Η τοξικότητα, ο διχασμός και η πόλωση είναι χρήσιμα εργαλεία για τον κ. Τσίπρα αλλά αχρείαστα για τη χώρα και τους πολίτες της. Ευτυχώς για εμάς και δυστυχώς για εκείνον κανείς μας δεν ξεχνά όσα ζήσαμε το 2015-2019 και τα πεπραγμένα του. Η σύγκριση με το σήμερα είναι αμείλικτη . Όπως δε είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης «Καλοδεχούμενη η πρόταση δυσπιστίας. Μία καλή ευκαιρία κυρίως για να συγκρίνουμε πεπραγμένα τετραετιών. Εγώ δεν επιζητώ την σύγκρουση, επιδιώκω την σύγκριση. Ελάτε να συγκρίνουμε τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ 4 χρόνια και τι κάναμε εμείς». 

Και όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας «Λαγός τη φτέρη έσειε κακό της κεφαλής του …» 

Η χώρα πλέον έχει μπει σε τροχιά σταθερότητας , ασφάλειας και ανάπτυξης και δεν επιθυμούμε να υπάρξει καμμία οπισθοδρόμηση και ανακοπή αυτής της πορείας .

Τη προσεχή Παρασκευή θα λάβει στη Βουλή την απάντηση αλλά και πολύ σύντομα, στις εκλογές που πλησιάζουν, θα λάβει την απάντηση που του πρέπει από τον ελληνικό λαό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *