Καλαμάτα: Ελεύθερη η υπεύθυνη της “Κιβωτού του Κόσμου” – Τιμολόγια σε κάδους απορριμμάτων

Στη σύλληψη διοικητικής υπαλλήλου της δομής της Κιβωτού του Κόσμου στην Καλαμάτα προχώρησαν οι αστυνομικοί, που έκαναν έφοδο στη δομή, στο πλαίσιο ελέγχου που πραγματοποιεί η υποδιεύθυνση της Ασφάλειας Καλαμάτας, μετά από εντολή της Οικονομικής Αστυνομίας. 

Κατά τη διάρκεια εφόδου στις εγκαταστάσεις της δομής, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο συρτάρι του γραφείου της υπαλλήλου κλειδωμένο ένα όπλο. Αμέσως τη ρώτησαντι όπλο είναι αυτό. Η ίδια δήλωσε άγνοια και στη συνέχεια φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν ξεχασμένο από την προηγούμενη διοίκηση. «Εκεί το βρήκα και το άφησα. Πρέπει να είναι από την προηγούμενη διοίκηση» είπε χαρακτηριστικά. 

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη της γυναίκας ως υπεύθυνης της δομής. Το όπλο δεν ήταν δηλωμένο και κατασχέθηκε από την αστυνομία για να γίνουν έλεγχοι. Οι αστυνομικοί αναφέρουν ότι πρόκειται για περίστροφο το οποίο είναι πολύ παλιό αλλά λειτουργικό. 

Η υπεύθυνη της δομής στην Καλαμάτα, αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή του εισαγγελέα τo απόγευμα της Παρασκευής.

Τιμολόγια παροχής υπηρεσιών βρέθηκαν σε κάδους σκουπιδιών έξω από τη δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» στην Καλαμάτα, μια ενέργεια που αντανακλά τον πανικό των υπευθύνων της δομής, στην οποία σήμερα έγινε έλεγχος από την αστυνομία.

Όπως ανέφερε την Παρασκευή το Mega, πρόκειται για αποδείξεις και τιμολόγια για τη συγκεκριμένη δομή και αφορούν αγορές και παροχή υπηρεσιών που έγιναν τον τελευταίο μήνα.

Τα έγγραφα πετάχτηκαν το βράδυ της Πέμπτης, σύμφωνα με πληροφορίες. Στην ίδια δομή είχε συλληφθεί νωρίτερα την Παρασκευή η υπεύθυνη μετά τον εντοπισμό όπλου στη δομή.

πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *