Στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ ο Γιώργος Καμπύλης

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, κ. Γιώργος Καμπύλης αναφέρει:

Από τις 21 έως τις 23 Νοεμβρίου παρευρέθηκα στο ετήσιο τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΕ που πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο Δήμου Βόλου.

Το συνέδριο αυτό αποτέλεσε την ευκαιρία να συζητήσουμε όλα τα θέματα που αφορούν τη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης Α΄ Βαθμού. Να αναζητήσουμε τρόπους με τους οποίους θα μετατρέψουμε τους Δήμους μας σε σύγχρονους, πράσινους και ψηφιακούς προς όφελος των πολιτών μας. Ένα από τα σημαντικότερα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η ανακατανομή των ΚΑΠ όπου παρουσιάστηκε η μελέτη με τα νέα κριτήρια κατανομής προς όφελος των μικρών ορεινών νησιωτικών Δήμων.
Επιπλέον η Διοικητική μεταρρύθμιση στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και η πρόκληση αντιμετώπισης της τεράστιας αύξησης του ενεργειακού κόστους μέσα από την ενεργειακή αυτονομία των Δήμων. Διεκδικήσαμε την οικονομική και διοικητική αυτοτέλεια των Δήμων με περισσότερες πηγές χρηματοδότησης. Οι Δήμοι πρέπει να απαντούν στις ανάγκες των πολιτών. Ο στόχος όλων μας είναι μια ισχυρή Αυτοδιοίκηση που αποτελεί προϋπόθεση για μια καλύτερη κοινωνία.

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, εσωτερικός χώρος και κείμενο που λέει "Ισχυρή οδιοίκηο"
Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και άτομα που στέκονται

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *