Καλαμάτα: Πρώτο κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά 2022 – 2023

Με αγιασμό, ευχές και χαμόγελα ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά 2022– 2023, με το πρώτο κουδούνι να χτυπά και στα σχολεία του Δήμου Καλαμάτας, σήμερα Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022.

Τα σχολεία του Δήμου Καλαμάτας, υποδέχθηκαν μαθητές και εκπαιδευτικούς δίχως προβλήματα, με τις εγκαταστάσεις να είναι συντηρημένες και περιποιημένες. Επίσης, μέσω των Δημοτικών Σχολικών Επιτροπών έχουν υπάρξει οι απαραίτητες προμήθειες σε υλικά και μέσα, σε συνεννόηση με τους Διευθυντές των σχολείων.

Σε μήνυμά του ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος ανέφερε: «Η νέα σχολική χρονιά αρχίζει για τα παιδιά μας και θα ήθελα να ευχηθώ σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς αυτός ο νέος κύκλος μάθησης να συνδυαστεί με υγεία, δύναμη, ασφάλεια και να φέρει πρόοδο, γνώση και στιγμές δημιουργίας. Οι υπηρεσίες του Δήμου Καλαμάτας εργάστηκαν σκληρά όλο το καλοκαίρι ώστε τα παιδιά και οι δάσκαλοι τους να βρουν όλα τα σχολικά κτίρια απολύτως έτοιμα. Και φυσικά θα είμαστε δίπλα τους καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους για να επιλύουμε τυχόν προβλήματα και να ικανοποιούμε τα αιτήματά τους. Τα παιδιά και η εκπαίδευσή τους είναι για εμάς απόλυτη προτεραιότητα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *