Επίκαιρη η εκδήλωση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για τις ηλεκτρονικές απάτες

Ένα ιδιαίτερα επίκαιρο θέμα για τις ηλεκτρονικές απάτες παρακολούθησαν οι συμμετέχοντες στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αρκαδίας σε συνεργασία με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου την Τετάρτη 29 Ιουνίου στις αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Στόχος της ημερίδας, ήταν η ενημέρωση των επαγγελματιών και πολιτών, σχετικά με τα προσχήματα και τα τεχνάσματα που χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι, προκειμένου να τους εξαπατήσουν, καθώς και η παράθεση χρήσιμων συμβουλών για την αποφυγή εξαπάτησης τους.

Στη νέα «μόδα» εξαπάτησης αναφέρθηκε, στη διάρκεια του χαιρετισμού του, ο Αν. Πρόεδρος του Τμήματος Υπηρεσιών κ. Ανδρέας Σύριος τονίζοντας ότι «το Επιμελητήριο Αρκαδίας ακολουθώντας τις επιταγές της εποχής, ειδικά μετά την έντονη χρήση των ηλεκτρονικών αγορών στη διάρκεια της covid εποχής, αποφάσισε τη διοργάνωση της εκδήλωσης».

Στη συνέχεια ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, Αστυνόμος Α’ κ. Ανδρικόπουλος Βασίλης παρουσίασε και ανέλυσε τους τρόπους δράσης και τις μεθοδολογίες που χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι σε διαδικτυακές και ηλεκτρονικές απάτες και έδωσε χρήσιμες συμβουλές για την προστασία όλων μας.

Μπορείτε να δείτε την παρουσίαση του κ. Ανδρικόπουλου στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *