Σε Καλαμάτα και Μεσσήνη η τελική φάση του 33ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Κορασίδων (βίντεο)

Ένα ακόμα μεγάλο αθλητικό γεγονός υποδέχονται η Καλαμάτα και η Μεσσήνη από αύριο Τρίτη 28 Ιουνίου 2022 και μέχρι το Σάββατο 2 Ιουλίου 2022.  Πρόκειται για την τελική φάση του 33ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Κορασίδων, που θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό της Τέντα στην Καλαμάτα και στο Κλειστό Γυμναστήριο Μεσσήνης.

Για το σπουδαίο αθλητικό, παραχωρήθηκε σήμερα Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο Μεσσήνης, με τους Δήμαρχους Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο και Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο, τον Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Καπέλιο και τον Πρόεδρο της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Σταύρο Κουκάκη να αναφέρονται στις λεπτομέρειες της διοργάνωσης.  

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος αναφέρει:

H περιοχή μας υποδέχεται τις επόμενες ημέρες ένα ακόμα μεγάλο αθλητικό γεγονός. Από 28 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου θα διεξαχθεί σε Καλαμάτα και Μεσσήνη η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος μπάσκετ Κορασίδων.Η Καλαμάτα εξελίσσεται δυναμικά σε έναν ελκυστικό προορισμό αθλητικού τουρισμού, η Μεσσηνία έχει μόνο να κερδίσει από τέτοια αθλητικά γεγονότα. Καλή επιτυχία στους αγώνες αγώνα!

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας σημείωσε ότι οι περιοχές εξελίσσονται σταδιακά σε δυναμικό προορισμό αθλητικού τουρισμού. Προς το σκοπό αυτό, τόσο η Καλαμάτα όσο και η Μεσσήνη καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, τόνισε και πρόσθεσε: «Αυτός ο αγώνας είναι αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Καλαμάτας, του Δήμου Μεσσήνης, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και προσωπικά του προέδρου της, του κ. Λιόλιου, που έχει δείξει πραγματικό ενδιαφέρον για να γίνουν αυτοί οι αγώνες στην περιοχή μας. Συνεχίζουμε λοιπόν δυναμικά, υποστηρίζουμε τον αθλητικό τουρισμό, θεωρούμε τον αθλητισμό ως κοινωνικό αγαθό και καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να βελτιώνουμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις μας, όπως είπε και ο Δήμαρχος Μεσσήνης».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *