Συνάντηση με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ είχε αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας

Την Τετάρτη 11 Μαΐου αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσής μας, αποτελούμενη από το Πρόεδρο κ. ΚΑΤΣΙΡΗ Σπυρίδωνα και τον Γεν. Γραμματέα κ. ΜΠΡΑΓΚΑ Ανδρέα, είχε συνάντηση με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. ΣΚΟΥΜΑ Κωνσταντίνο παρουσία του Πρόεδρου της Π.Ο.ΑΣ.Υ κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΥ Γρηγόριου και του Προέδρου του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ κ. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ Χρήστου.

Κατά την συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό και θετικό κλίμα συζητήθηκαν μεταξύ άλλων:

  • το θέμα της λειψανδρίας και ενίσχυσης των υπηρεσιών της Δ.Α. Αργολίδος, ιδιαιτέρα τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω της ιδιαίτερα αυξημένης τουριστικής κίνησης που παρουσιάζει ο νομός,
  • της έλλειψης υλικοτεχνικού εξοπλισμού,
  • καθώς και το κτιριακό πρόβλημα των αστυνομικών υπηρεσιών του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

Από τη πλευρά του ο κ. Αρχηγός, αφού δήλωσε αρωγός στα δίκαια αιτήματά μας, τόνισε ότι προτεραιότητα της φυσικής ηγεσίας είναι ο εξορθολογισμός των αποσπάσεων σε όλες τις Διευθύνσεις Αστυνομίας της χώρας με απώτερο σκοπό να λυθεί το θέμα των ελλείψεων και της δυσλειτουργίας που παρουσιάζουν οι πολλές και συνεχείς μετακινήσεις του προσωπικού.

Ωστόσο, θα μελετήσει τις προτάσεις μας και θα προσπαθήσει να δώσει την καλύτερη λύση στα προβλήματα που παρουσιάζονται λογω της ιδιαιτερότητας του νομού μας.

Η Ένωση μας, αφού ευχήθηκε στον κ. Αρχηγό καλή επιτυχία στα καινούργια του καθήκοντα, τον ευχαρίστησε για την προθυμία που επέδειξε να μας ακούσει άλλα κυρίως για τη διάθεση που επέδειξε να επιλύσει τα θέματα που μας απασχολούν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *