Με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος συναντήθηκε ο Γιώργος Καμπύλης

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, κ. ΓΙώργος Καμπύλης αναφέρει:

Από τη συνάντησή μου με τον νέο Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο κ. Αλέξιο Ράπανο.

Συγχάρηκα τον κ. Ράπανο για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και του ευχήθηκα καλή δύναμη στο δύσκολο και απαιτητικό έργο που έχει αναλάβει.

Συζητήσαμε για την υπάρχουσα κατάσταση στέγασης του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Άστρους και ενημέρωσα τον Αρχηγό για όλες τις ενέργειες που έχει προχωρήσει η δημοτική αρχή για την παραχώρηση νέου χώρου ώστε να κατασκευαστούν νέες κτιριακές εγκαταστάσεις που θα ικανοποιούν τις ανάγκες μιας σύγχρονης υπηρεσίας. Στόχος είναι, όταν ολοκληρωθούν οι κτιριακές εγκαταστάσεις, να πραγματοποιηθεί η μετεγκατάσταση και η αναβάθμιση του πυροσβεστικού κλιμακίου Άστρους σε πυροσβεστική υπηρεσία Δήμου Βόρειας Κυνουρίας ώστε να μπορεί να καλύπτει όλες τις ανάγκες του Δήμου.
Παράλληλα τον ενημέρωσα ότι το μεγαλύτερο τμήμα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας καλύπτεται από πυκνή βλάστηση και το δάσος του Πάρνωνα με υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς και χρήζει ενίσχυσης των αντιπυρικών μέτρων.

Εύχομαι στον κ. Ράπανο καλή και δημιουργική θητεία. Ευχαριστώ τον Αντιπύραρχο και συντοπίτη μας κ. Νίκο Βλαχόγιαννη που ήταν παρών στη συζήτηση και στέκεται δίπλα μας σε όλη αυτήν την προσπάθεια. Κοινός στόχος όλων μας είναι η οριστική επίλυση του στεγαστικού ζητήματος του πυροσβεστικού κλιμακίου, η αναβάθμισή του σε υπηρεσία και η προσπάθεια αποτελεσματικής συνεργασίας για την προστασία του φυσικού μας πλούτου. Ως δημοτική αρχή προχωράμε με σταθερά βήματα στην επίλυση ενός ακόμη προβλήματος που ταλανίζει για χρόνια τον τόπο μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *