Στο Τολό η Υφυπουργός Τουρισμού για τα 10 χρόνια λειτουργίας Δανέζικου Κωπηλατικού Συλλόγου

Πραγματοποιήθηκαν στις 7 Μαΐου στο Τολό οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα 10 χρόνια λειτουργίας του Δανέζικου Κωπηλατικού Κλαμπ TOLO ROKLUB, που συνοδεύτηκε και με τα εγκαίνια του νέου τους σκάφους, παρουσία της Υφυπουργού Τουρισμού Sofia Zacharaki, του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτριου Κωστούρου, της Αντιδημάρχου Τουρισμού Νάντιας Αναστασίου , της Προέδρου του ΔΟΠΠΑΤ Μαρίας Ραλλη, του προέδρου της ΔΕΥΑΝ Γιώργου Καχριμάνη ,του πρόεδρου της τοπικής κοινότητας Τολού Δημήτρη Καταγά αλλά και του προέδρου του Επιμελητηρίου Αργολιδας, κ. Φώτη Δαμούλου.

Η Υφυπουργός Τουρισμού ήταν εκείνη που ονοματοδότησε και το καινούριο κωπηλατικό σκάφος του Συλλόγου με το όνομα «Amfitrite»

Ο σύλλογος είναι μέλος της Ένωσης για το Rosport (DFfR) και της Αθλητικής Συνομοσπονδίας (DIF) και αποτελεί το 1ο Ευρωπαϊκό Κλαμπ από την Δανία που ασχολούνται με την κωπηλασία και εμπιστεύονται το Δήμο Ναυπλιέων και την ελληνική φιλοξενία τα τελευταία 10 χρόνια για τις αθλητικές τους δραστηριότητες.
Το TOLO ROKLUB αποτελεί πλέον θεσμό για τον τόπο μας με τεράστια κοινωνική προσφορά στην τοπική μας κοινωνία.

Ως Δήμος Ναυπλιέων θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την αυθεντικότητα τέτοιων προσπαθειών που δίνουν μια νέα προοπτική και ενισχύουν το τουριστικό προϊόν μας.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Κωστούρος δήλωσε:

«Καλωσορίζω στο Τολό τους Δανούς φίλους μας λέγοντας τους ότι ως Δήμος Ναυπλιέων είμαστε ευγνώμονες για την αγάπη που έχουν περιβάλει την τελευταία δεκαετία τον τόπο μας και την προσφορά τους σε αυτόν ως κομμάτι πλέον της κοινωνίας μας. Εύχομαι το νέο σκάφος σας να είναι ασφαλές και καλοτάξιδο για τους αγώνες σας και στην 20η επέτειο να βρίσκεστε πάλι εδώ και να την γιορτάσετε με ένα νέο σκάφος. Θα ήθελα να εκφράσω επίσης τις ξεχωριστές ευχαριστίες μου στην Υφυπουργού Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη που μας τιμά με την παρουσία της».

Μπορεί να είναι εικόνα 13 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *