Εγκαινιάστηκε το τουριστικό περίπτερο στο Ναύπλιο

Στα επίσημα εγκαίνια του τουριστικού περιπτέρου που ήδη λειτουργεί στο Ναύπλιο από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων παρέστη ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτης Νίκας απόψε Σάββατο 30 Απριλίου. Η τελετή πραγματοποιήθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδας, κ. Νεκτάριο.

Ο περιφερειάρχης νωρίτερα είχε παραστεί και στην εκδήλωση στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης επαγγελματικών σκαφών αναψυχής Mediterranean Yacht Show (MEDYS) η οποία πραγματοποιείται μετά από δύο χρόνια (λόγω πανδημίας) στο Ναύπλιο από τις 30 Απριλίου ως τις 4 Μαΐου.

Στα εγκαίνια του τουριστικού περιπτέρου παρόντες ήσαν επίσης ο βουλευτής Αργολίδας, κ. Γιάννης Ανδριανός, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, κ. Γιάννης Μαλτέζος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, κ. Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κα. Άννα Καλογεροπούλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, κ. Χάρης Βυτινιώτης, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι, κ.κ Γιάννης Μαντζούνης και Αναστάσιος Γανώσης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας, κ. Φώτης Δαμούλος, η περιφερειακή σύμβουλος, κα. Ντίνα Νικολάκου, οι περιφερεαικοί σύμβουλοι, κ.κ. Βασ. Σιδέρης και Δημ. Τζεμπετζής, η αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων, κα. Νάντια Σμυρναίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *