Ο Παναγιώτης Νίκας επισκέφθηκε την “Κιβωτό του Κόσμου” στην Καλαμάτα

Την δομή στην Καλαμάτα του εθελοντικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού “Κιβωτός του Κόσμου” επισκέφθηκε τη Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Ο περιφερειάρχης προσέφερε δώρα στα φιλοξενούμενα στην δομή παιδιά, ενώ συνομίλησε τηλεφωνικά και αντάλλαξε ευχές με τον εμπνευστή της πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου, διαβεβαιώνοντάς τον ότι η Περιφέρεια θα συνεχίσει να συνδράμει την σημαντική αυτή προσπάθεια.

Υπενθυμίζεται ότι η Περιφέρεια έχει διαθέσει, μεταξύ άλλων, πίστωση 70.000 ευρώ για την κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων στον χώρο της εν λόγω δομής.

Σε δηλώσεις του, στη συνέχεια, ο Π. Νίκας στάθηκε ιδιαίτερα στο πόσο σημαντικό είναι για την Καλαμάτα να φιλοξενεί τη συγκεκριμένη κοινωνική δομή, ενώ σημείωσε και τη σημαντική συνεισφορά της οικογένειας του Κώστα Καρέλια που δώρισε τον χώρο και τα οικήματα στα οποία φιλοξενείται η “Κιβωτός του Κόσμου” στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Παρόντες στην επίσκεψη ήταν επίσης οι αντιπεριφερειάρχες Μεσσηνίας Βασίλης Καπέλιος, Πρωτογενούς Τομέα Στάθης Αναστασόπουλος και Τουρισμού και Πολιτισμού Αννα Καλογεροπούλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *