ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ : Καθαρή Επιστήμη δεν υπάρχει, αφού υπάρχουν οικονομικά συμφέροντα

Ο Βουλευτής Χανίων του ΖΥΡΙΖΑ Π.Σ και πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, παραχώρησε συνέντευξη στον Ίωνα Ξυπολιά που παρουσιάζει την καθημερινή εκπομπή ”Κάτω από τ΄ Αυάλκι” στον ΣΚΑΙ Αργολίδας 102,0.

Μετά από την επιτυχημένη εκδήλωση όπως την χαρακτήρισε, της περασμένης Παρασκευής 8/4/22 στο Άργος, με ομιλητές τον ίδιο και τον βουλευτή β’ Πειραιά Γιάννη Ραγκούση, που διοργάνωσε η νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Αργολίδας, μίλησε για το αποτύπωμα που άφησε η εκδήλωση αλλά και για θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα των πολιτών.

Αναφερόμενος σε πρωινή του ανάρτηση στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα σε έγγραφο του ΕΟΔΥ που αποκαλύπτει ότι 1.261 τριπλά εμβολιασμένοι πολίτες έχουν πεθάνει έως 22 Μαρτίου και αναρτώντας σχετική φωτογραφία ο Παύλος Πολάκης έκανε λόγο για κατάρριψη του «εγκληματικού αφηγήματος της κυβέρνησης ότι το εμβόλιο είναι το “μοναδικό όπλο”».

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΕΟΔΥ

Σε ερώτηση του Ίωνα Ξυπολιά για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό, ο Π. Πολάκης απάντησε πως ” Δεν υπάρχει καθαρή Επιστήμη, πίσω από την καθαρή Επιστήμη υπάρχουν και συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα. Ο τζίρος των εμβολίων είναι πολύ μεγαλύτερος από το τζίρο των φαρμάκων και αυτό πριμοδοτήθηκε πάρα πολύ.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη Δικαιοσύνη λέγοντας πως θα πρέπει να ληφθούν νομοθετικά μέτρα για την επιτάχυνση απονομής της Δικαιοσύνης στη χώρα μας, όπως : εθελουσία έξοδος των δικαστικών άνω των 60, να δημιουργηθεί και δεύτερη σχολή δικαστών η οποία θα ενισχύει το δικαστικό σώμα με 500 δικαστές κάθε χρόνο και να ενοποιηθούν η προανάκριση με την κύρια ανάκριση ώστε να οδηγούνται γρήγορα οι υποθέσεις στις δικαστικές αίθουσες.

Σε ερώτηση για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ενόψει του 3ου Συνεδρίου, αν υπάρχει ενότητα, η απάντηση ήταν πως ΄΄από την εκλογή των συνέδρων φαίνεται ότι υπάρχει εντυπωσιακή στήριξη των προτάσεων του Αλέξη Τσίπρα σε σχέση με τις αλλαγές του καταστατικού, για εκλογή του Προέδρου από τη βάση όπως και την εκλογή της Κεντρικής Επιτροπής, χαρακτηρίζοντας την ως βαθιά δημοκρατική τομή η οποία αντιστοιχίζει τον κοινωνικό με τον κομματικό ΣΥΡΙΖΑ. ΄΄

Παρακολουθείστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Παύλου Πολάκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *