Καλαμάτα: 4ος Διεθνής Διαγωνισμός και Φεστιβάλ Χορωδιών τον Σεπτέμβριο

Υπεγράφη την Πέμπτη 7 Απριλίου από τον Δήμαρχο Καλαμάτας, μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου νομιμότητας από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, η σύμβαση μεταξύ του Δήμου Καλαμάτας και του Πολιτιστικού Οργανισμού INTERKULTUR για τη διοργάνωση του 4ου Διεθνούς Διαγωνισμού και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας 2022.

Ο 4ος Διαγωνισμός και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας  είναι προγραμματισμένος για το χρονικό διάστημα 22 έως 26 Σεπτεμβρίου 2022.

Σημειώνεται ότι ο Διαγωνισμός και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας  είναι παγκόσμιας εμβέλειας και τοποθετεί την Καλαμάτα στο χάρτη των μεγαλυτέρων αναλόγων εκδηλώσεων, αφού αναμένεται να φιλοξενηθούν – όπως συνέβη το 2015, το 2017 και το 2019 – δεκάδες χορωδίες από όλες τις ηπείρους, καθώς και πολλές ελληνικές. Η έλευση στην Καλαμάτα χιλιάδων χορωδών και των συνοδών τους, καθώς και η διεθνής προβολή της χορωδιακής αυτής συνάντησης, είναι κορυφαίο καλλιτεχνικό γεγονός το οποίο θα διοργανωθεί στην Ελλάδα, προσδίδουν στο Διαγωνισμό και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας χαρακτήρα μεγάλου πολιτιστικού γεγονότος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *