ΑΡΓΟΣ : Καμπόσος και Πέτσας μελέτησαν τα σχέδια και συζήτησαν για τη χρηματοδότηση του νέου κλειστού Γυμναστηρίου

Νέα συνάντηση του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1/4 στο Υπουργείο Εσωτερικών.
Το θέμα που συζητήθηκε αφορούσε στην χρηματοδότηση αλλά και την κατασκευή του νέου κλειστού Γυμναστηρίου που θα υλοποιήσει η δημοτική αρχή στον ευρύτερο εξωτερικό χώρο του Κολυμβητηρίου Άργους δημιουργώντας ένα αθλητικό κέντρο για όλους τους πολίτες.
Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος παρουσίασε τα σχέδια του γηπέδου στον Υπουργό κ. Πέτσα καθώς οι διαδικασίες προχωρούν με ταχύτατο ρυθμό ώστε να υλοποιηθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το νέο Κλειστό γυμναστήριο στο Άργος.
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του γυμναστηρίου το κατατάσσουν στα πιο σύγχρονα της Ευρώπης όπου και θα μπορεί να φιλοξενεί ευρωπαϊκούς αγώνες αθλημάτων σάλας.
Το κτίριο έχει έκταση 3.200 τετραγωνικών μέτρων και ύψος 16,5 μέτρα ενώ οι 1150 θέσεις των θεατών είναι και στις τέσσερις πλευρές του (τύπου αρένα).
Θα διαθέτει αίθουσα τύπου, αίθουσα αντιντόπινγκ, τέσσερα(4) αποδυτήρια , χώρους ΑμΕΑ.
Πρόκειται για μεταλλική κατασκευή με την υψηλότερη ενεργειακή κλάση Α με μειωμένο ενεργειακό αποτύπωμα καθώς διαθέτει φωτοβολταικά και ηλιακά που βοηθούν στην μείωση της κατανάλωσης ενέργειας.

Ο Δήμαρχος Άργους - Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα
ΤΟΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΡΓΟΥΣ
ΚΑΤΟΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΡΓΟΥΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *