ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ : Η Ελένη Σιάννα – Γκαμίλη νέα Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ερμιονίδας

Πραγματοποιήθηκαν χθες, Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προεδρείου του Δ.Σ., καθώς και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Έπειτα από την εισήγηση του Δημάρχου, νέα Πρόεδρος του Δ.Σ. εκλέχτηκε η δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφίας κα Ελένη Γκαμίλη – Σιάνα. Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., προτεινόμενος από την πλευρά της μείζονος αντιπολίτευσης, εκλέχθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Ρούσσης και Γραμματέας του Δ.Σ. επανεκλέχτηκε από την ελάσσονα αντιπολίτευση, ο δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Δαγρές.

Στη συνέχεια κα έπειτα από την ανάληψη των καθηκόντων του νέου Προεδρείου, ακολούθησε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των μελών της Οικονομικής Επιτροπής. Από τον συνδυασμό του Δημάρχου εκλέχτηκαν ως τακτικά μέλη οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Γκαμίλη – Σιάνα και Γεώργιος Τσεγκής και ως αναπληρωματικά μέλη οι δημοτικοί σύμβουλοι Αριστείδης Μπίμπας και Γεώργιος Πιτσάς, από τη ΔΥ.ΣΥ.ΕΡ. ως τακτικό μέλος ο δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Αντωνόπουλος και ως αναπληρωματικό μέλος ο δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Ρούσσης  και από την ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ. ως τακτικό μέλος ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτριος Μίζης και ως αναπληρωματικό μέλος ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ. Αναστάσιος Λάμπρου.

Για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, εκλέχτηκαν από την πλειοψηφία ως τακτικά μέλη οι δημοτικοί σύμβουλοι Εμμανουήλ Μαχαίρας και Γεώργιος Πιτσάς και ως αναπληρωματικά μέλη οι δημοτικοί σύμβουλοι Αριστείδης Μπίμπας και Ελένη Γκαμίλη – Σιάνα, από τη ΔΥ.ΣΥ.ΕΡ. ως τακτικό μέλος η δημοτική σύμβουλος Άννα Στρίγκου – Φωστίνη και ως αναπληρωματικό μέλος ο δημοτικός σύμβουλος Γεώργιος Μαυραγάνης και από την ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ. ως τακτικό μέλος ο δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Κρητσωτάκης και ως αναπληρωματικό μέλος ο δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Δαγρές.

Η νέα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ευχαριστεί :

Με την ανάληψη των καθηκόντων μου, ως Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ερμιονίδας, θα ήθελα να ευχαριστήσω κατ’ αρχάς, τον Δήμαρχο Γιάννη Γεωργόπουλο, για την τιμητική, προς το πρόσωπό μου, πρότασή του.

Ευχαριστώ θερμά, τους συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους, όλων των παρατάξεων, που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και με ανέδειξαν Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας. Υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης αυτής. Προσβλέπω στη συνεργασία με όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και με τους υπαλλήλους του Δήμου, που στηρίζουν ακούραστα το έργο μας.

Αντιλαμβανόμενη την ευθύνη που απορρέει από την θέση αυτή αλλά και τις αυξημένες ανάγκες που απαιτούνται για τη λύση των πολλών και σύνθετων προβλημάτων που έχει ανάγκη ο  τόπος μας, δεσμεύομαι ότι θα εξαντλήσω όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να λειτουργώ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ, δίκαια, αντικειμενικά και αποτελεσματικά προς όφελος του τόπου και τον συμπολιτών μας .

Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ σε  όλους τους συνδημότες μας ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και να τους καλέσω να συνεργαστούν με τη Δημοτική Αρχή για όλα τα φλέγοντα θέματα του τόπου μας. 

Ευχαριστώ και πάλι όλους σας !!!

Ελένη Σιάννα – Γκαμίλη

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ερμιονίδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *