ΒΙΝΤΕΟ: Εγκαινιάστηκε το νέο γήπεδο στον Αγ. Δημήτριο του Δήμου Επιδαύρου

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα εγκαίνια του νέου ανακαινισμένου γηπέδου ποδοσφαίρου στον Αγ. Δημήτριο του Δήμου Επιδαύρου παρουσία και του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτη Νίκα.

Για το έργο ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, κ. Γιάννης Μαλτέζος αναφέρει:

Εγκαινιάσαμε σήμερα το νέο γήπεδο στο Μετόχι και μάλιστα παρουσία και του Περιφερειάρχη. Ένα γήπεδο που αλλάζει τον δήμο Επιδαύρου σε επίπεδο εγκαταστάσεων και αθλητικών υποδομών με φορέα υλοποίησης τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.
Εκπληρώνουμε τις δεσμεύσεις μας στους πολίτες της Επιδαύρου, εκτελώντας άλλο ένα έργο στην περιοχή τους. Παραδίδουμε ένα σύγχρονο και λειτουργικό γήπεδο το οποίο θα χαίρονται όλοι οι πολίτες, τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο περιφερειάρχης κάθε γήπεδο δεν είναι απλά ένας χώρος άθλησης, είναι και ένα σχολείο για τα παιδιά, ένας χώρος κοινωνικοποίησης και προόδου.Ανακοίνωσε επίσης ότι μόλις μας παραδώσει τη μελέτη ο Δήμαρχος Επιδαύρου θα χρηματοδοτήσουμε άμεσα τόσο το φωτισμό του γηπέδου, όσο και κερκίδες, ώστε το έργο να καταστεί απολύτως πλήρες και ολοκληρωμένο.

Με την κατασκευή του γηπέδου του Αγίου Δημητρίου αποδεικνύουμε ότι η δημιουργία υποδομών για τον αθλητισμό της νεολαίας μας αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και γρασίδι
Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα που κάθονται και γρασίδι
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *