Εκτός λειτουργίας επί σειρά ημερών το ΑΤΜ της Πειραιώς στην Αρχαία Επίδαυρο – Αγανάκτηση από πολίτες και επισκέπτες

Πολλά είναι τα παράπονα για το ΑΤΜ στην Αρχαία Επίδαυρο το οποίο παραμένει εκτός λειτουργίας με συνέπεια την ταλαιπωρία δημοτών και επισκεπτών. Χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος Επιδαύρου, κ. Χρήστος Μαγγέλης αναφέρει:

Κύριοι της τράπεζας Πειραιώς αισθανόμαστε απέχθεια στο πρόσωπο σας. Ταλαιπωρείτε χιλιάδες δημότες και τουρίστες τουλάχιστον 17 ημέρες χωρίς να έχετε τη τσίπα ,γιατί η λέξη ευαισθησία δεν σας ταιριάζει,να λειτουργήσετε ορθά το ΑΤΜ στην Αρχαία Επίδαυρο. Το έχετε εκτός λειτουργίας και παρά τις άπειρες οχλήσεις μας ούτε μια απάντηση έστω για τα μάτια του κόσμου δεν μας δώσατε . Γνωρίζετε πως δεν υπάρχει στο δήμο κανένα πιστωτικό ίδρυμα. Πολλες φορές ο κόσμος πηγαίνει να σηκώσει τη μισθοδοσία του η τη σύνταξη του και δεν υπάρχουν χρήματα ούτε στο Λυγουριό τη πρωτεύουσα του δήμου. Αναγκαζονται να πηγαίνουν στο Ναύπλιο .

Ενημερωτικά σας λέω πως δεν υπάρχει στα περισσότερα δημοτικα διαμερίσματα ούτε συγκοινωνία ΚΤΕΛ για να πάνε και στο Ναύπλιο. Ευελπιστώ να ανταποκριθείτε στο ρόλο σας ως πιστωτικό ίδρυμα επιτέλους. ΝΤΡΟΠΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *