Στην εκπομπή “Εδώ Πελοπόννησος” και στον Βασίλη Ζώη μίλησε σήμερα το πρωί ο ανεξάρτητος πλέον περιφερειακός σύμβουλος της Π.Ε Αργολίδας Αναστάσιος Γανώσης, ο οποίος και χθες βράδυ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη “Νέα Πελοπόννησο” του Πέτρου Τατούλη.
Ο κ. Γανώσης μίλησε για “σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι” αναφορικά με την πρόσφατη διαγραφή του Βασίλη Σιδέρη, ενώ επισήμανε πως από καιρό είχαν στην ουσία διαρραγεί οι σχέσεις με τον Πέτρο Τατούλη. Ακόμη, μεταξύ άλλων μίλησε για το πως βλέπει το έργο της Περιφερειακής Αρχής στην Αργολίδα ενώ ερωτώμενος σχετικά για τις σχέσεις του με τον περιφερειάρχη είπε πως συμπαθεί τον κ. Νίκα αλλά “δεν έχω κάνει κανένα deal και δεν κρύβεται κάτι πίσω από την ανεξαρτητοποίησή μου”.
Επίσης ο κ. Γανώσης αναφέρθηκε και στη προβολή διεθνώς της Ερμιονίδας και των Σπετσών λόγω των γυρισμάτων αυτό το διάστημα σκηνών της ταινίας Knives Out 2 με τον Ντανιελ Γκρεγκ, την Κέιτ Χάντσον και τον Έντουαρτν Νόρτον.
Στο παρακάτω βίντεο η συζήτησή μας με τον κ. Γανώση.

