Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας συμμετέχει σε εθελοντικό καθαρισμό για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας υποστηρίζει και συμμετέχει στον εθελοντικό καθαρισμό που διοργανώνουν ο Φορέας Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου & Μονεμβασίας και η εθελοντική ομάδα «prasiniΖΩntas» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

👉 Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 5 Ιουνίου 2021 και ώρα 08:30 στον εθελοντικό καθαρισμό της παράκτιας περιοχής από τη θέση «Πόρτες» Μελιγούς έως την ακτή «Καλλιστώ» Παραλίου Άστρους, στην Αρκαδία. Το σύνθημα του εθελοντικού καθαρισμού είναι Άφησε το αποτύπωμά σου και εσύ!!! Ο καθαρισμός έχει συμβολικό χαρακτήρα και στοχεύει στην ενημέρωση, ευαισθητοποίηση αλλά και στην ενεργό συμμετοχή πολιτών και τοπικών κοινωνιών για την πρόληψη της ρύπανσης και την ανάγκη διατήρησης ακτών και θαλασσών καθαρών από απορρίμματα. Φέτος, λόγω της πανδημίας Covid-19, ο καθαρισμός θα πραγματοποιηθεί με έμφαση στην ΑΣΦΑΛΕΙΑ των εθελοντών, οι οποίοι θα κληθούν να οργανωθούν σε μικρές ομάδες, χρησιμοποιώντας γάντια, μάσκες και κρατώντας τις προβλεπόμενες αποστάσεις. Ο Φορέας Διαχείρισης θα διαθέσει τα υλικά πρώτης ανάγκης (γάντια μιας χρήσης και σακούλες απορριμμάτων).

📍 Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες καθαρισμού της ακτής και δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας. 📍 Συμμετέχουμε και φέτος, αλλά με μάσκα!Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση και δηλώσεις συμμετοχής στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:👉 Κατερίνα Πανταζή: 27550 22021 (εσωτ. 2,5)Email: info@fdparnonas.gr Web: www.fdparnonas.gr👉 Χαρούλα 6972855860👉 Χρήστος 6980908235Instagram: @prasini_zw_ntas

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "WORLD ENVIRONMENT DAY ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ Περιβάλλοντος Εθελοντική δράση-καθαρισμός ακτής Άσε και εσύ το αποτύπωμά 5Ιουνίοu Ιουνίου Ακτή Πόρτες 8:30 ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΑΡΝΩΝΑ ΜΟΥΣΤΟΥ ΜΑΙΝΑΛΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ τηλ: 27550 22021 κIV: 6980 908 235 6972 855 860 prasinizΩntas εναιεώτοαποπυμάυ!"

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *