Στην Ερμιονίδα Καλογεροπούλου-Μαλτέζος – “Στόχος η αναβάθμιση των τουριστικών υποδομών”

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, κ. Γιάννης Μαλτέζος αναφέρει:

Με την Αντιπεριφερειάρχη για θέματα Τουρισμού Άννα Καλογεροπούλου επισκεφθήκαμε σήμερα την Ερμιονίδα και συναντήσαμε τον Δήμαρχο Γιάννη Γεωργόπουλο και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Αναστάσιο Γανώση.

Έγιναν γόνιμες συζητήσεις ώστε να μπουν θέματα στο «αυλάκι» για την ανάδειξη του φυσικού πλούτου της Ερμιονίδας με σκοπό την αναβάθμιση των τουριστικών υποδομών. Συμφωνήσαμε να φέρουμε στο προσκήνιο όλα τα προβλήματα που μας έθεσε ο Δήμαρχος σε μια προσπάθεια να δοθούν λύσεις ανάπτυξης για όλους τους κατοίκους που ζουν στην Ερμιονίδα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα που κάθονται
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, ωκεανός, υπαίθριες δραστηριότητες και νερό
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, ουρανός, δέντρο, βουνό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *