“Πόλεμος” ανακοινώσεων Καμπόσου – Χειβιδόπουλου για το Νοσοκομείο

Η Δημοτική παράταξη “Αλλαγή Πορείας” του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Σε vertigo  η αντιπολίτευση! Και ναι και όχι και παρούσα και απούσα»

 Σε θέματα που δεν επιδέχονται πολιτικάντικων τακτικών , τεμπελιάς και ανικανότητας, όπως αυτό της υγείας των πολιτών, η αντιπολίτευση απέδειξε για άλλη μια φορά πως είναι ακατάλληλη να διαχειριστεί ακόμα και την ίδια της την παράταξη!

Τετάρτη 30/9, σε ανακοίνωση της η αντιπολίτευση μας χαρακτηρίζει «λαϊκιστές» που συγκαλέσαμε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για το σοβαρότατο θέμα της προσπάθειας αποκλειστικής λειτουργίας του Νοσοκομείου του Άργους  σε μονάδα COVID-19 και μεταφοράς των κλινικών στο Ναύπλιο.

Την ίδια μέρα στην συνεδρίαση του Δ.Σ δήλωσαν ανενημέρωτοι! Δεν μπήκαν καν στην διαδικασία να επικοινωνήσουν με την διοίκηση και το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου ώστε να λάβουν γνώση για ένα τόσο μείζονος σημασίας θέμα το οποίο αφορά όλους τους πολίτες της Αργολίδας.

Στην συνέχεια ο αρχηγός της αντιπολίτευσης αφού δήλωσε πως αυτός και η παράταξη του αποχωρούν… αποχώρησε μόνος με μέλη της παράταξης να δηλώνουν την δυσαρέσκεια τους με την απόφαση του, να παραμένουν και να ψηφίζουν ναι στο ψήφισμα που εισηγήθηκε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος

Εν συντομία αναφέρουμε τους άξονες που ακολουθεί η δημοτική μας αρχή στο σοβαρότατο θέμα του Νοσοκομείου Άργους :

1.Δεν θα δεχθούμε ως δημοτική αρχή και ως τοπική κοινωνία σε καμία περίπτωση να στερηθεί το νοσοκομείο του Άργους ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΚΛΙΝΙΚΗΣ του.

2.Όχι αποκλειστική λειτουργία του νοσοκομείου Άργους ως Covid.

3.Covid κλινικές και στα δύο νοσοκομεία όπως λειτούργησαν το Μάρτιο.

4. Γιατροί και ασθενείς αντίθετοι με την σχεδιαζόμενη μεταφορά.

5. Αδύνατον να εφαρμοστούν στην πράξη οι μεταφορές λόγω αδυναμίας του έτερου νοσοκομείου.

6. Είμαστε ενεργοί συμπαραστάτες του νοσοκομείου μας και θα συνεχίσουμε να είμαστε με όποιο κόστος.

7. Δεν θα διαλυθεί η υγεία στο νομό Αργολίδας.

Εν συνεχεία η κωλοτούμπα και το vertigo της αντιπολίτευσης συνεχίστηκε με μια ανακοίνωση που πηδούσε από β΄πληθυντικό σε ά ενικό  και με την αρχική τοποθέτηση περί «λαϊκισμού της δημοτικής αρχής που ασχολείται με θέματα που δεν είναι της αρμοδιότητας της και συγκαλεί έκτακτα δημοτικά συμβούλια για να εκδώσει ψηφίσματα»  να μετατρέπεται σε «δυσμενές σενάριο της μετατροπής του Νοσοκομείου σε Νοσοκομείο Αναφοράς Covid-19»

Τέλος μας «απείλησαν» πως θα συνεχίσουν την σοβαρή αντιπολίτευση! Τα συμπεράσματα δικά σας!

Η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης “Δυνατή Πόλη Ξανά” του Τάσσου Χειβιδόπουλου αναφέρει:

Λαϊκισμός και στην Υγεία από Καμπόσο

Εκμεταλλεύεται τον κορωνοϊό για να το παίξει Νοσοκομειο-μάχος.
Έλεος, επιτέλους σεβαστείτε και κάτι. Βαρεθήκαμε τις λαϊκίστικες κορώνες σας.
Με μια απίστευτη ανακοίνωση ανευθυνότητας η παράταξη Καμπόσου, δηλαδή ο ίδιος ο Καμπόσος, αφού βγάζει ανακοινώσεις ως παράταξη όταν είναι σε δύσκολη θέση, συνεχίζει να παίζει με το σοβαρότατο θέμα της Δημόσιας Υγείας και τον κορωνοϊό.
Αφού συγκάλεσε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για το Νοσοκομείο και οι δικοί του σύμβουλοι το μετέτρεψαν σε αρένα, με τους συνεχείς τραμπουκισμούς και ύβρεις και ο Δήμαρχος Καμπόσος δήλωσε πως δεν μιλά με τον Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Τάσσο Χειβιδόπουλο γιατί έτσι του αρέσει, λες και ο Δήμος είναι χωράφι του.

Αφού δεν παρευρίσκονταν ή δεν υπέβαλαν τις απόψεις τους η Διοίκηση της 6 ης ΥΠΕ (Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου- Ιονίων Νήσων-Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας), η Διοίκηση του Νοσοκομείου Άργους, ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας, οι Βουλευτές του Νομού Αργολίδας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Άργους. Δηλαδή όλοι όσοι γνωρίζουν τα θέματα της Υγείας και τα του κορωνοϊού ΔΕΝ ΕΡΩΤΗΘΗΚΑΝ.

Και αφού έβρισαν και προπηλάκισαν την αντιπολίτευση, που κατέθεσε τεκμηριωμένη θέση για το θέμα του Νοσοκομείου και γενικότερα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, αποφάσισαν για μία ακόμη φορά ότι δεν θα επιτρέψουν σε κανένα εχθρό της πόλης να πειράξει το Νοσοκομείο και ότι τον κορωνοϊό ξέρουν καλύτερα να τον αντιμετωπίσουν ο Καμπόσος και η ομάδα –παράταξή του και δεν χρειάζονται τη γνώμη των Ειδικών.

ΥΓ 1. Να ξέρετε συνδημότισσες και συνδημότες ότι και για το κορωνοϊό, παγκόσμια, στην Ελλάδα και στο Δήμο Άργους Μυκηνών φταίει τελικά ο Χειβιδόπουλος.

ΥΓ 2. Μπορεί ο Δήμαρχος Καμπόσος, για ό,τι δεν γνωρίζει για το θέμα του κορωνοϊού να συμβουλευτεί τον συνεργάτη του, που πρόσφατα προσλήφθηκε στο Νοσοκομείο Άργους ως επικουρικό προσωπικό για το κορωνοϊό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *