6 με 16 Αυγούστου η 23η Έκθεση Αγροτουρισμού στην γραφική Αρχαία Επίδαυρο

Ο Δήμος Επιδαύρου αναφέρει:

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την έναρξη του Αγροτουρισμού 2020 που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Αυγούστου και θα διαρκέσει εως τις 16 Αυγούστου στο γραφικό λιμανάκι της Αρχαίας Επιδαύρου σε συνδιοργάνωση απο τον Δήμο Επιδαύρου, την Περιφέρεια Πελοποννήσου , την ΠΕΔ Πελοποννήσου και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Έχοντας ως πρωταρχική προτεραιότητα την ασφάλεια όλων αλλά και στόχο να προβληθούν τα προϊόντα και ο τόπος, η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά απογευματινές ώρες από τις 18.00 εώς τις 24.00 όπου ο επισκέπτης θα μπορεί να γευτεί ντόπια παραδοσιακά προϊόντα μέσα σε ένα μαγευτικό τοπίο.

Την έκθεση καθ΄ όλη την διάρκεια της θα πλαισιώνουν παράλληλα πολιτιστικά, εικαστικά δρώμενα και μικρές εκδηλώσεις, σύμφωνα με τους υγειονομικούς κανόνες και τις όποιες εξελίξεις υπάρχουν επί του θέματος.
Οι διοργανωτές και οι εκθέτες, οι παραγωγοί και οι καλλιτέχνες σας περιμένουν να τιμήσετε με την παρουσία σας την 23η Έκθεση Αγροτουρισμού Επιδαύρου

Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό, κείμενο που λέει "ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Δήμαρχος Επιδαύρου Αναστάσιος Χρόνης και οΠεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ.Παναγιώτης Νίκας σας προσκαλούν στην τελετή των εγκαινίων της 23hs έκθεσης "ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ" που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη Αυγούστου 2020 και ώρα 8.00μ.μ. στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου. 23." Έκθεση aγpo ΓΟΥΡΙΣΜΟΥ Επιδαύρου Με τιμή o Δήμαρχος o Περιφερειάρχης Αναστάσιος Χρόνης Παναγιώτης Νίκας ΑΟΥ"

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *