Ο περιφερειακός σύμβουλος και επικεφαλής της “Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου” . κ. Θανάσης Πετράκος μίλησε σήμερα στην εκπομπή “Εδώ Πελοπόννησος” με τον Ίωνα Ξυπολιά στο ραδιόφωνο του Σκάι.
Ο κ. Πετράκος μίλησε εκτενώς για την πρόσφατη νομική εξέλιξη με την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Τρίπολης με την οποία δικαιώνεται η προσφυγή της οικογένειας Μπέζου, εξέλιξη η οποία όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση της παράταξης “συνιστά μείζων θέμα πολιτικής και ηθικής τάξης με πολλούς αποδέκτες. Με την απόφαση αυτή αναγνωρίζεται ότι το «πωλητήριο» συμβόλαιο ακινήτου της οικογένειας Μπέζου στην Παλαιόχουνη, είναι προϊόν απάτης”.
Ο κ. Πετράκος επισήμανε ότι πέραν από την δηλωμένη πολιτική αντίθεσή του στην διαχείριση ΣΔΙΤ φαίνεται ότι αυτή δεν έχει λύσει κανένα πρόβλημα και πως ήταν λάθος να ανατεθεί η χωροθέτηση στην εταιρία . “Οι ακόμη δήμαρχοι παραμένουν με την πλάτη στον τοίχο για τα απορρίμματα” και τα χρόνια κυλούν χωρίς να έχει γίνει τίποτα τόνισε -μεταξύ άλλων- ο κ. Πετράκος.
Επίσης ο κ. Πετράκος σχολίασε και το κλείσιμο σειράς υποκαταστημάτων της τράπεζας Πειραιώς στην Πελοπόννησο.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο την συζήτηση με τον κ. Πετράκο

