Α. Πουλάς: “Αν ο Πρωθυπουργός πάει σε πρόωρες εκλογές θα αυτοκτονήσει πολιτικά” (βίντεο)

Ο βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝ.ΑΛ , Ανδρέας Πουλάς μίλησε σήμερα στην εκπομπή “Εδώ Πελοπόννησος” με τον Ίωνα Ξυπολιά στο ραδιόφωνο του Σκάι.

Ο κ. Πουλάς μίλησε για το θέμα που έχει προκύψει με το κλείσιμο υποκαταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς σε διάφορες περιοχές της Πελοποννήσου -και στην Αγ. Τριάδα του Δήμου Ναυπλιέων- και την αναστάτωση που φέρνουν στις τοπικές κοινωνίες, ενώ αναφέρθηκε και σε θέματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής.

Για το θέμα της χρηματοδότησης ΜΜΕ για την καμπάνια ενημέρωσης για τον κορωνοϊό επισήμανε ότι πρέπει να υπάρχει διαφάνεια παντού και να δοθούν άμεσα στοιχεία για Μέσα και ποσά, ενώ άσκησε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς “έβγαλε ένα σποτ και τους τσουβαλιάζει όλους”.

Επίσης -μεταξύ άλλων- ο κ. Πουλάς αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών , ενώ μίλησε και για τον Ανδρέας Παπανδρέου με αφορμή τα 24 χρόνια από τον θάνατό του.

Δείτε παρακάτω το βίντεο από την συζήτηση με τον κ. Πουλά

ΕΔΩ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Παρακολουθείτε το καθημερινό δίωρο ενημερωτικό μαγκαζίνο με την επικαιρότητα της Πελοποννήσου και όχι μόνο, με τον Ίωνα Ξυπολιά .

Gepostet von Εδώ Πελοπόννησος am Dienstag, 23. Juni 2020

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *