Το σποτ της Πολιτικής Προστασίας – “Μένουμε σπίτι, βγαίνουμε νικητές” (βίντεο)

Υπό τη μουσική και τους στίχους του Διονύση Σαββόπουλου και το τραγούδι «Το Πειρβόλι» το νέο βίντεο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, διάρκειας περίπου δύο λεπτών, μας καλεί να μείνουμε σπίτι. 

Στο βίντεο αναδεικνύεταιι η προσφορά όλων των εργαζομένων που βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή» -από τους εργαζομένους στην υγεία μέχρι τους αφανείς διανομείς και οδοκαθαριστές- και φροντίζουν για την προστασία της δημόσιας υγείας, ο καθένας με τον τρόπο του.

Το νέο τηλεοπτικό σποτ εντάσσεται στη συνολική καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» που υλοποείται εδώ και εβδομάδες, με στόχο την ενημέρωση κι ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τον νέο κορωνοϊό.

«Ενωμένοι κάνουμε πάντα το καλύτερο. Και όταν τελειώσουν όλα αυτά -και θα τελειώσουν- ίσως να μην τα θυμόμαστε μόνο σε μια κακή στιγμή, αλλά σαν την ημέρα που είπαμε: “Κοίτα πόσο καλοί μπορούμε να είμαστε”», τονίζεται -μεταξύ άλλων- στο συγκινητικό βίντεο της Πολιτικής Προστασίας.

Το συγκεκριμένο βίντεο ανήρτησε στον προσπικο του λογαριασμό στο Facebook ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, θέλοντας να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον «κάθε έναν από εμάς που επιλέγει να κάνει το σωστό».

«Για όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, για όλους τους Έλληνες που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να ξεπεράσουμε αυτή τη δυσκολία, για κάθε έναν από εμάς που επιλέγει να κάνει το σωστό για την κοινωνία, από το σπίτι μας, μέχρι τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής και της πολιτικής προστασίας: ένα μεγάλο ευχαριστώ. Μένουμε σπίτι. Βγαίνουμε νικητές» έγραψε ο κ. Μητσοτάκης.

πηγή: cnn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *