Έξι κρούσματα κορωνοϊού καταγράφονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου – Αποστολή υλικών προς διάφορους φορείς

Σε 6 ανέρχονται τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς στα 3 της Μεσσηνίας και στο ένα της Λακωνίας, προστέθηκαν την Τρίτη 24 Μαρτίου, ένα στην Αρκαδία και ένα στην Αργολίδα.

Αυτό έγινε γνωστό κατά την υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα σύσκεψη της συντονιστικής επιτροπής που πραγματοποιήθηκε χθες στις 9 το πρωί στην Τρίπολη, στην οποία μέσω τηλεδιάσκεψης συμμετείχαν και οι αντιπεριφερειάρχες.

Οσον αφορά τις υπηρεσίες της Περιφέρειες, στη σημερινή σύσκεψη διαπιστώθηκε βελτιωμένη, σε σχέση με χθες Δευτέρα, η παρουσία των υπαλλήλων, τόσο στην έδρα, όσο και στις Περιφερειακές Ενότητες.

Στην ίδια σύσκεψη αποφασίστηκε η αποστολή, εκ μέρους της έδρας της Περιφέρειας, υλικών και εξοπλισμού προς δομές υγείας και άλλους φορείς του δημόσιου τομέα.

Στον πιο κάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τη δυναμικότητα των υπηρεσιών της Περιφέρειας χθες Τρίτη 24 Μαρτίου:

Δελτίο παρουσίας υπαλλήλων 24 Μαρτίου 2020

Στον πίνακα που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε τα υλικά που διέθεσε η έδρα της Περιφέρειας προς δομές υγείας και άλλους φορείς του δημόσιου τομέα. Σημειώνεται, ότι στον εν λόγω πίνακα δεν περιλαμβάνονται υλικά που διαθέτουν οι Π.Ε. προς τους φορείς της περιοχής τους:

COVID 19 – ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *