Κωστούρος: “Έρχονται οικονομικά μέτρα ελάφρυνσης για τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις” (βίντεο)

Την ελάφρυνση των δημοτικών φόρων για τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις του Δήμου Ναυπλιέων ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος στο Ionian Channel .

Η χώρα μας βρέθηκε μπροστά σε μια πρόκληση, ωστόσο ο Δήμος Ναυπλιέων από την αρχή έλαβε προληπτικά μέτρα αντιμετωπίζοντας την επιδημία σύμφωνα με τις υποδείξεις της κυβέρνησης και διασφαλίζοντας τη δημόσια υγεία των πολιτών. Οι επιπτώσεις στην οικονομική ζωή είναι μεγάλες και επεξεργαζόμαστε μέτρα για ελαφρύνσεις των επιχειρήσεων του Δήμου μας που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Ελαφρύνσεις δημοτικών φόρων σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις του Δήμου Ναυπλιέων

Την ελάφρυνση των δημοτικών φόρων για τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις του Δήμου Ναυπλιέων ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος στο Ionian Channel . Η χώρα μας βρέθηκε μπροστά σε μια πρόκληση, ωστόσο ο Δήμος Ναυπλιέων από την αρχή έλαβε προληπτικά μέτρα αντιμετωπίζοντας την επιδημία σύμφωνα με τις υποδείξεις της κυβέρνησης και διασφαλίζοντας τη δημόσια υγεία των πολιτών. Οι επιπτώσεις στην οικονομική ζωή είναι μεγάλες και επεξεργαζόμαστε μέτρα για ελαφρύνσεις των επιχειρήσεων του Δήμου μας που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.#nafplio #visitnafplio #ionianchannel #κορονοϊός #dimosnafpliewn

Gepostet von Δήμος Ναυπλιέων am Mittwoch, 11. März 2020

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *