Σύσκεψη την Τρίτη στην έδρα της Π.Ε Μεσσηνίας – Νίκας: “Δεν εφησυχάζουμε”

“Μέχρι τώρα δεν έχει προκύψει κανένα διαπιστωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι εφησυχάζουμε. Χρειάζεται σύνεση, σωφροσύνη αλλά και ψυχραιμία, ώστε να μην τον κάνουμε… παρανοϊό”.

Στην πιο πάνω δήλωση προέβη ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας την Παρασκευή 6 Μαρτίου, μετά και την γνωστοποίηση ότι απέβησαν αρνητικά ως προς τον κορωνοϊό τα αποτελέσματα των εξετάσεων οι οποίες έγιναν στον 27χρονο που είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Την σχετική γνωστοποίηση έκανε σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, μετά την ενημέρωσή του από την Διευθύντρια Δημόσιας Υγείας Π.Ε. Μεσσηνίας Κατερίνα Σπέντζουρα, η οποία βρίσκεται σε στενή συνεργασία με την Επιτροπή Νοσοκομειακών Λοιμώξεων του νοσοκομείου της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Ο αντιπεριφερειάρχης, επισημαίνοντας κι αυτός από την πλευρά του ότι “είναι προσωπική υπόθεση του καθενός να τηρεί τους κανόνες προσωπικής υγιεινής”, ανακοίνωσε παράλληλα την σύγκληση σύσκεψης την ερχόμενη Τρίτη 10 Μαρτίου, στο Διοικητήριο της Π.Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα, για το θέμα του κορωνοϊού:

“Προετοιμαζόμαστε και οργανωνόμαστε προς την σωστή κατεύθυνση για την αντιμετώπιση κρουσμάτων και για τον σκοπό αυτό την Τρίτη 10 Μαρτίου και ώρα 10 το πρωί, στο Διοικητήριο, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη εργασίας με θέμα τον συντονισμό των εμπλεκομένων φορέων της Π.Ε. Μεσσηνίας για την διαχείριση ζητημάτων που σχετίζονται με τον κορονωϊό” δήλωσε ο Στ. Αναστασόπουλος, ειδικότερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *