Νίκας: “Ο κορωνοϊός να μην γίνει παρανοϊός” – Διευρυμένη σύσκεψη στην Π.Ε Αργολίδας

“Ο κορωνοϊός να μην γίνει… παρανοϊός” συνέστησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σήμερα Τρίτη 3 Μαρτίου, στο Ναύπλιο, στο πλαίσιο της σύσκεψης φορέων της Π.Ε. Αργολίδας με αντικείμενο την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία για το θέμα του κορωνοϊού.

Στην εν λόγω σύσκεψη, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μαλτέζου και εκπροσώπων όλων των εμπλεκόμενων με το εν λόγω θέμα φορέων της Π.Ε., ο Π. Νίκας σημείωσε ότι “το πρόβλημα αυτό, όχι από τα χειρότερα που έχουν πλήξει την ανθρωπότητα, πρέπει να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα και με σύνεση”.

Ο περιφερειάρχης εξέφρασε πάντως τον προβληματισμό του για για το γεγονός ότι “σε επίπεδο υποδομών η Περιφέρειά μας δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, καθώς διαθέτει μόλις 20 κλίνες στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας”.

Παράλληλα, διατύπωσε την θέση ότι “είναι απαράδεκτο το γεγονός να μην μετέχει στο Δ.Σ. των νοσοκομείων εκπρόσωπός της Περιφέρειας, η οποία χρηματοδοτεί επεκτάσεις και επισκευές νοσοκομειακών μονάδων, την αγορά ιατρομηχανολογικού εξοπλισμού” για να προσθέσει, καταλήγοντας:

“Δεν μπορεί, δεν επιτρέπεται, η τοπική κοινωνία να μη μετέχει στο Δ.Σ. των νοσοκομείων, και δεν στέκομαι στους κάθε είδους διοικητές που ελέγχεται ο τρόπος με τον οποίον διορίστηκαν”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *