Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, κ. Δημήτρης Κωστούρος αναφέρει:
“Μαραθώνιος Ναυπλίου 2020 – Όλοι αυτοί που βρέθηκαν στη σημερινή συνέντευξη τύπου αλλά και όλοι αυτοί που στηρίζουν την προσπάθεια που κάνουμε, δείχνει το τι σημαίνει αγώνας και μάλιστα συλλογικός. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για εμάς, είναι μονόδρομος. Το μόνο που προσθέσαμε σ’ αυτό είναι το κίνημα των εθελοντών μας.
Δεκάδες άνθρωποι, δουλεύουν μόνο και μόνο για να προσφέρουν, πέρα από τη νοοτροπία και τη διάθεση του Έλληνα ο οποίος αξιολογεί οποιαδήποτε κίνηση του, μόνο σε ευρώ. Όλοι αυτοί και είναι πολλοί, εστερνίζονται την κοινή πορεία που λέει πως όλοι μαζί θα κάνουμε κάτι για το καλό όλων μας. Αυτό δεν μπορώ να μη το αναφέρω και να το περάσω έτσι. Σας ευχαριστώ όλους…στις 8 Μαρτίου ημέρα της γυναίκας σας καλώ όλους στο Ναύπλιο για τον 7ο Μαραθώνιο”.
Μαραθώνιος Ναυπλίου 2020 – Όλοι αυτοί που βρέθηκαν στη σημερινή συνέντευξη τύπου αλλά και όλοι αυτοί που στηρίζουν την προσπάθεια που κάνουμε, δείχνει το τι σημαίνει αγώνας και μάλιστα συλλογικός. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για εμάς, είναι μονόδρομος. Το μόνο που προσθέσαμε σ' αυτό είναι το κίνημα των εθελοντών μας. Δεκάδες άνθρωποι, δουλεύουν μόνο και μόνο για να προσφέρουν, πέρα από τη νοοτροπία και τη διάθεση του Έλληνα ο οποίος αξιολογεί οποιαδήποτε κίνηση του, μόνο σε ευρώ. Όλοι αυτοί και είναι πολλοί, εστερνίζονται την κοινή πορεία που λέει πως όλοι μαζί θα κάνουμε κάτι για το καλό όλων μας. Αυτό δεν μπορώ να μη το αναφέρω και να το περάσω έτσι. Σας ευχαριστώ όλους…στις 8 Μαρτίου ημέρα της γυναίκας σας καλώ όλους στο Ναύπλιο για τον 7ο Μαραθώνιο.