Στο ΦΕΚ οι αναγκαστικές απαλλοτριώσεις σε Αρκαδία και Λακωνία – Νίκας: “Ένα βήμα πιο κοντά στην κεντρική διαχείριση απορριμμάτων”

“Πολύ σημαντικό βήμα στην κατεύθυνση της διαχείρισης των απορριμμάτων” χαρακτήρισε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας την δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως -την Τρίτη 14 και την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου- των πράξεων κήρυξης αναγκαστικής απαλλοτρίωσης εκτάσεων σε Αρκαδία και Λακωνία, οι οποίες θα φιλοξενήσουν υποδομές του συστήματος κεντρικής διαχείρισης των σκουπιδιών της Περιφέρειας.

Συγκεκριμένα, η πράξη που αφορά την έκταση 278.103,70 τ.μ. στην Αρκαδία (Ραψομάτη), για την κατασκευή ΜΕΑ – ΧΥΤΥ (μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων και χώρος υγειονομικής ταφής υπολειμμάτων), δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ χθες Δευτέρα 13 Ιανουαρίου (Τεύχος Δ΄, φύλλο 1).

Η πράξη που αφορά την έκταση 91.050,96 τ.μ. στη Λακωνία (Ξηροκαμπιά της ΔΚ Σκάλας), για την κατασκευή ΜΕΑ – ΧΥΤΥ, δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ την Τρίτη 14 Ιανουαρίου (Τεύχος Δ΄ φύλλο 2).

“Βρισκόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην κεντρική διαχείριση των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, η εφαρμογή της οποίας θα σημάνει την απαλλαγή της από την ντροπή των σκουπιδιών και των χωματερών” σημείωσε ο Π. Νίκας.

ΦΕΚ Αρκαδία
ΦΕΚ Λακωνία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *