Κλιμάκωση της διαμάχης για τα απορρίμματα στην Ερμιονίδα – Καταγγελία από τον Δ. Σφυρή και σύλληψη Αντιδημάρχου

Με αναρτήσεις του σε μέσο κοινωνικής δικτύωση ο πρώην Δήμαρχος Ερμιονίδας, Δημήτρης Σφυρής αναφέρεται στην κλιμάκωση της διαμάχης για τα απορρίμματα με την Δημοτική Αρχή Γεωργόπουλου η οποία οδήγησε χθες Σάββατο, μετά από καταγγελία του. στην σύλληψη του αρμόδιου Αντιδημάρχου στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Οι αναρτήσεις και οι φωτογραφίες του πρώην Δημάρχου Δημήτρη Σφυρή

ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΩ ΠΟΤΕ. ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.
ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, όπου μοιράζονται τρόφιμα στους δημότες γάλα κλπ.
Μετά από πολλές καταγγελίες έπραξα το νόμιμο και το ηθικό.
Ο ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΣ ΚΡΙΝΕΙ. Οι φωτογραφίες μιλούν μόνες τους.

ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ.
ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΝΕ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΑΔΕΙΑΖΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ.
ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ;;;;
Ας κρίνουν οι νοήμονες. Πολλά ερωτηματικά δημιουργούνται για την λύση που η Δημοτική Αρχή επικαλέσθηκε προεκλογικά. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

Ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Τσαμαδός με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει για το τι συνέβη τα εξής

ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ! Μετά από καταγγελία του πρώην Δημάρχου κ.Σφυρη σήμερα συνελήφθηκα με την διαδικασία του αυτοφώρου επειδή φόρτωνα απορρίμματα για να τα μεταφέρω σε γειτονικό Δήμο που μας εξυπηρετεί μετά το κλείσιμο του πράσινου (μαύρου)σημείου που είχε δημιουργήσει ο κ.Σφυρης επί θητείας του και έκλεισε Μετά από παραλήψεις του και με υπαιτιότητα του .Αυτος ο άνθρωπος που για δεύτερη φορά βυθίζει στο χάος τον Δήμο Ερμιονίδας με τις επιλογές του(δεματοποιητης- πράσινο σημείο) τολμά να κάνει καταγγελίες και ενώ είχε υποσχεθεί συνεννεση στο συμβούλιο των αρχηγών παρατάξεων που συγκάλεσε ο Δήμαρχος μας για το πρόβλημα που αυτός δημιούργησε. Μονο μία κουβέντα μπορώ να πω.ΤΟΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ!!!Σε όλη τη σημερινή μου περιπέτεια είχα στο πλευρό μου τον Δημαρχο μας. Και θα το πω για πρώτη φορά δημόσια. ΤΕΛΙΚΑ ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *