Καθαρή νίκη και ευρεία αποδοχή Καμπόσου στις εκλογές της ΠΕΔ Πελοποννήσου

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου, στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης ήταν η εκλογή Τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής, η εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Πελοποννήσου και εκλογή Εκπροσώπων στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.) και η εκλογή Εποπτικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου.

Από τα 119 μέλη που συμμετείχαν στην ψηφοφορία τα 74 επέλεξαν την (Ανεξάρτητη Δημοτική Αυτοδιοικητική Κίνηση) του Δημήτρη Καμπόσου. Τα 21 ψηφοδέλτια έλαβε η παράταξη του κ. Βαλιωτη – και 21 η παράταξη του κ. Βόσνου.

Ο κ. Νιάρχος έλαβε δυο ψηφοδέλτια ενώ υπήρξε και ένα άκυρο.

Έτσι ο σημερινός πρόεδρος της ΠΕΔ, δήμαρχος Άργους -Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος έβγαλε 13 έδρες και φαίνεται πως θα επανεκλέγει.

Ο κ. Βαλιώτης και ο κ. Βόσνος πήραν από 4 έδρες.

Δείτε και την ανάρτηση του Δημήτρη Καμπόσου μετά την εκλογική διαδικασία

“Με ένα ποσοστό 64% ανανεώθηκε η θητεία μου ως Προέδρου της ΠΕΔ Πελοποννήσου!Ευχαριστώ απο καρδιάς τους συναδέλφους αυτοδιοικητικούς που με τίμησαν με την ψήφο τους για δεύτερη συνεχή φορά και τους διαβεβαιώνω πως θα εργαστούμε για μια ισχυρή τοπική αυτοδιοίκηση”.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *