ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ : Οι υποψήφιοι

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, του ψηφοδελτίου που στηρίζει το ΚΚΕ, είναι δοκιμασμένοι αγωνιστές, έχουν αγωνιστική ταυτότητα.

Δεν είναι «λαμπερά ονόματα» «πετυχημένοι» επιχειρηματίες και βιομήχανοι.Είναι στη πρώτη γραμμή της πάλης του λαού για τα δικαιώματά του.Δεν υπόσχονται αλλά δεσμεύονται ότι, η ενισχυμένη δύναμη που θα μας δώσει ο λαός, θα επιστρέψει σε αυτόν με την ανάπτυξη της πάλης για το σύνολο των προβλημάτων, για να πάρει ανάσες η εργατική λαϊκή οικογένεια, για να ανοίξει ο δρόμος για γενικότερες αλλαγές στο επίπεδο της εξουσίας και της οικονομίας.
Υποψήφιος Περιφερειάρχης  Πελοποννήσου ΓΟΝΤΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ  μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ, περιφερειακός σύμβουλος, εφοριακός.


Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι

Εκλογική Περιφέρεια Αργολίδας

1.     ΑΓΓΕΛΟΥ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ  του ΝΙΚΟΛΑΟΥ εργάτης, μέλος της διοίκησης του Συνδικάτου Γάλακτος-Τροφίμων-Ποτών Αργολίδας

.2.     ΑΝΤΩΝΙΟΥ –ΙΣΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ (ΡΑΝΙΑ) του  ΘΕΟΛΟΓΟΥ, τοπογράφος-Μηχανικός ΕΜΠ, πρώην Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Φιλαδέλφειας Αττικής.

3.     ΓΚΙΟΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  του  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ , αυτοαπασχολούμενη έμπορος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ, Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Αργολίδας  του ΚΚΕ.

4.     ΓΚΟΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του  ΘΕΟΔΩΡΟΥ, αυτοαπασχολούμενος γεωπόνος, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Αργολίδας του ΚΚΕ.

5.     ΚΡΟΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του  ΦΩΤΙΟΥ, τεχνολόγος γεωπόνος, αγρότης, γραμματέας του  διοίκησης της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Πελοποννήσου και μέλος της διοίκησης του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Αργολίδας του ΚΚΕ.

6.     ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του  ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, τοπογράφος-μηχανικός ΕΜΠ, μέλος της αντιπροσωπείας του περιφερειακού τμήματος του Τ.Ε.Ε., έχει διατελέσει Πρόεδρος Νομαρχιακής Επιτροπής του Τ.Ε.Ε. Αργολίδας και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Περιφερειακού τμήματος του Τ.Ε.Ε.

7.     ΜΑΡΙΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του  ΓΕΩΡΓΙΟΥμέλος του Τμήματος Παιδείας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, μέλος του Δ.Σ της ΔΟΕ (Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος)  και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΑΔΕΔΥ.

8.     ΜΠΑΒΕΛΛΑ  ΑΓΓΕΛΙΚΗ του  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ψυχολόγος – εργαζόμενη στα Κέντρα Πρόληψης του ΟΚΑΝΑ Αργολίδας, έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας.

9.     ΠΑΣΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  του  ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος.

10.   ΠΙΝΑΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του  ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ , αυτοαπασχολούμενος ξυλουργός, πρόεδρος του Συνδέσμου Ξυλουργών Αργολίδας, Δημοτικός Σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο Ναυπλιέων.

11.   ΤΑΒΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΕΤΡΙΔΗ  ΕΥΘΥΜΙΑ (ΕΦΗ)  του  ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,συνταξιούχος

12. ΤΖΑΒΕΛΛΑ   ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  του  ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ, πολιτικός μηχανικός ΕΜΠ, Δημοτική Σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»  στο Δήμο Επιδαύρου, έχει διατελέσει μέλος της Αντιπροσωπείας του T.E.E. και Κοινοτική Σύμβουλος της Κοινότητας Παλαιάς Επιδαύρου.


Εκλογική Περιφέρεια  Αρκαδίας

1.     ΑΔΑΜΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του  ΓΕΩΡΓΙΟΥ Οικοδόμος, Δημοτικός Σύμβουλος Β. Κυνουρίας.

2.     ΒΕΡΓΕΤΗΣ ΗΛΙΑΣ του  ΓΕΩΡΓΙΟΥ Εργαζόμενος στη Λιγνιτική Μεγαλόπολης Α.Ε.

3.     ΔΑΜΑΛΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του  ΝΙΚΟΛΑΟΥ Εκπαιδευτικός, μέλος του Γραφείου Της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου και Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Αρκαδίας του ΚΚΕ.

4.     ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ  του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Βοηθός Φυσικοθεραπευτή, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στις Εμπορικές Υπηρεσίες και Υπηρεσίες τα Καταστήματα και Α.Ε. Ν. Αρκαδίας.

5.     ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του  ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Αυτοαπασχολούμενη.

6.     ΛΑΜΠΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ του  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ιδιωτικός Υπάλληλος, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ

7.     ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του  ΗΛΙΑ Συνταξιούχος ΔΕΗ, Δημοτικός Σύμβουλος Μεγαλόπολης.

8.     ΜΠΟΥΡΣΙΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του  ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Εργαζόμενος στη Λιγνιτική Μεγαλόπολης Α.Ε.

9.     ΝΙΚΟΛΑΟΥ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του  ΝΙΚΟΛΑΟΥ Εκπαιδευτικός, Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης.

10.                        ΠΑΝΟΥΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του  ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, Μηχανολόγος Μηχανικός, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ , πρόεδρος  του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στις Εμπορικές Υπηρεσίες και Υπηρεσίες τα Καταστήματα και Α.Ε. Ν. Αρκαδίας.

11.                        ΠΑΣΠΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του  ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ελεύθερος επαγγελματίας.

12.                        ΦΡΑΓΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ  του  ΙΩΑΝΝΗ, αυτοαπασχολούμενη, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Αρκαδίας του ΚΚΕ.


Εκλογική Περιφέρεια  Κορινθίας

1.     ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του  ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ συνταξιούχος, πρόεδρος του συλλόγου συνταξιούχων δημοσίου Ν. Κορινθίας

2.     ΑΚΑΡΕΠΗ -ΑΡΜΕΝΑΚΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, συνταξιούχος

3.     ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του  ΘΩΜΑ,  αγρότης

4.     ΚΑΝΙΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του  ΣΩΤΗΡΙΟΥ, υπάλληλος στην περιφέρεια, στιχουργός.

5.     ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ ΜΙΧΑΗΛ  του  ΓΕΩΡΓΙΟΥ, βιομηχανικός εργάτης

6.     ΚΑΤΕΛΟΥΖΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του  ΓΕΩΡΓΙΟΥ δάσκαλος ειδικής αγωγής, μέλος της διοίκησης του συλλόγου εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ν. Κορινθίας

7.     ΚΕΛΛΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του  ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ εργαζόμενος στη ΔΕΥΑ Σικυωνίων, πρόεδρος του σωματείου εργαζόμενων, μέλος του ΔΣ της ομοσπονδίας ΠΟΕ-ΔΕΥΑ, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Κορινθίας του ΚΚΕ.

8.     ΚΟΣΜΑ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, άνεργη

9.     ΛΟΥΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ εργαζόμενος ΟΤΑ, αντιπρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας-ΑΓ. Θεοδώρων

10.                        ΛΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, συνταξιούχος δικηγόρος

11.                        ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ του  ΝΙΚΟΛΑΟΥ, βιομηχανικός εργάτης, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου για την Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη, αντιπρόεδρος του συλλόγου γονέων του Μουσικού Σχολείου Κορίνθου, γραμματέας της Ομοσπονδίας Οικιστών Εξωραϊστικών Συλλόγων Αγίων Θεοδώρων.

12.                        ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ του  ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, αυτοαπασχολούμενη στο εμπόριο, πρόεδρος του συλλόγου γονέων του 4ου Δημοτικού σχολείου Κιάτου, γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Κορινθίας του ΚΚΕ.

13.                        ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, άνεργη ιδιωτική υπάλληλος, πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κορινθίας

14.                        ΣΑΡΑΜΠΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του  ΧΡΗΣΤΟΥ, καθηγητής στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

15.                        ΣΙΜΙΤΣ-ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, συνταξιούχος, γραμματέας του συλλόγου συνταξιούχων ΙΚΑ Κορινθίας

16.                        ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, βιομηχανικός εργάτης, πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο εργοστάσιο ξύλου Μουρίκη, μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου και μέλος της διοίκησης της ομοσπονδίας Οικοδόμων.

17.                        ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑ  του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, συνταξιούχος

18.                        ΤΣΑΡΜΠΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ιδιωτικός υπάλληλος, μέλος της διοίκησης του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κορινθίας

19.                        ΤΣΙΟΥΜΠΡΗ ΜΥΡΤΩ  του  ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, γεωπόνος, υποψήφια διδάκτωρ περιβαλλοντικής υδρογεωχημίας

20.                        ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, αγρότης


Εκλογική Περιφέρεια Λακωνίας

1.     ΑΣΠΙΩΤΗ ΑΝΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ, εργαζόμενη του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης, μέλος της διοίκησης του σωματείου εργαζομένων.

2.     ΒΑΛΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ λογίστρια, μέλος της Ομάδας Γυναικών Σπάρτης

3.     ΒΡΟΥΛΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ, αγρότης, πρόεδρος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Λακωνίας, μέλος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Πελοποννήσου, Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Λακωνίας του ΚΚΕ

4.     ΖΑΒΑΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ εκπαιδευτικός, αντιπρόεδρος του Δ.Σ. ΕΛΜΕ Λακωνίας, μέλος του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ

5.     ΖΩΓΡΑΦΟΥ -ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΙΩΑΝΝΗ Ιδιωτική υπάλληλος

6.     ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ γεωπόνος, υπάλληλος στο Δήμο Ευρώτα

7.     ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ μουσικός, εκπαιδευτικός στο Μουσικό Σχολείο Σπάρτης

8.     ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Δημοτικός Σύμβουλος Σπάρτης, μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου συνταξιούχων δημοσίου Λακωνίας

9.     ΜΑΝΤΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ κτηνίατρος, ελεύθερος επαγγελματίας

10.                        ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, συνταξιούχος εκπαιδευτικός

11.                        ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ιδιοκτήτης ελαιοτριβείου – έμπορος, μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού συλλόγου Σπάρτης

12.                        ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ   ΤΖΕΣΙΚΑ – ΔΗΜΗΤΡΑ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ φυσικός, υποψήφια Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Πελοποννήσου


Εκλογική Περιφέρεια Μεσσηνίας

1.     ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, συνδικαλίστρια.

2.     ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, Δημοτικός Σύμβουλος Μεσσήνης.

 3.     ΓΑΛΑΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ σπουδαστής ΤΕΙ Καλαμάτας – Τμήμα Τοπικής Διοίκησης, είχε διατελέσει μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Καλαμάτας.

4.     ΓΚΛΕΓΚΛΕ ΚΑΛΛΙΟΠΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, εκπαιδευτικός.

5.     ΔΙΑΣΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΑΜΙΑΝΟΥ οδοντίατρος, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας οδοντιάτρων.

6.     ΖΑΦΕΙΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ, υπάλληλος σε τουριστικό γραφείο, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων Τουρισμού – Επισιτισμού και Συναφών Επαγγελμάτων Νομού Μεσσηνίας

7.     ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΗΛΙΑ, συνταξιούχος πολιτικός μηχανικός

8.     ΚΑΤΣΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, αγρότης, συνδικαλιστής.

9.     ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, μηχανικός Δομικών Έργων (ΤΕ), μέλος του ΔΣ του Συνδικάτου Υπαλλήλων στον Ιδιωτικό Τομέα Νομού Μεσσηνίας

10.                        ΚΟΥΦΑΛΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων  ΔΕΥΑ  Μεσσηνίας, μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας

11.                        ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ -ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, τεχνικός Η/Υ – ιδιωτικός υπάλληλος, γραμματέας του Συνδικάτου Υπαλλήλων στον Ιδιωτικό Τομέα Νομού Μεσσηνίας.

12.                        ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Πρόεδρος του Συνδικάτου εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων στο 21ο Δημοτικό Σχολείο, προπονητής στο σκάκι.

13.                        ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΗ – ΞΕΙΝΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, εργαζόμενη στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

14.                        ΜΠΟΛΕΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ, συνταξιούχος εκπαιδευτικός.

15.                        ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΙΝΑ του ΜΙΧΑΗΛ, νηπιαγωγός.

16.                        ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ, πλοίαρχος του Λιμενικού Σώματος (ε.α.)

17.                        ΣΤΑΘΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΝΙΚΗΤΑ, δάσκαλος – συνδικαλιστής, μέλος του ΔΣ της Ένωσης γονέων και κηδεμόνων Καλαμάτας.

18.                        ΣΤΡΑΒΑΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ξενοδοχοϋπάλληλος, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Τουρισμού – Επισιτισμού και Συναφών Επαγγελμάτων Νομού Μεσσηνία.

19.                        ΤΣΑΠΡΑΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΗΛΙΑ, συνταξιούχος οικοδόμος, πρώην Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας.

20.                        ΤΣΙΓΚΑΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ, πολιτικός μηχανικός, γραμματέας του ΔΣ Συλλόγου Μηχανικών Τριφυλίας.

21. ΧΡΗΣΤΕΑ ΣΤΕΛΛΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ,  μεταλλειολόγος μηχανικός – ιδιοκτήτρια συνεργείου αυτοκινήτων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *