Ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης αναφέρει:
Η οδός Αρκαδίας είναι ένας πολύ μικρός δρόμος, κάθετος της Ερυθρού Σταυρού.
Ο δρόμος αυτός, ο οποίος ούτε καν φαίνεται από την Ερυθρού Σταυρού, εδώ και πολλά χρόνια ουσιαστικά ήταν αδιάβατος.
Στο δρόμο αυτό όμως,ζουν πάνω από 20 οικογένειες οι οποίες, με αλλεπάλληλα έγγραφα για πάνω από δέκα χρόνια,ζητούσαν από το δήμο,το αυτονόητο, να φτιάξει το δρόμο,χωρίς όμως ποτέ να εισακουστούν.
Εμείς σήμερα τον ασφαλτοστρώσαμε, ώστε και αυτοί οι πολίτες να μπορούν να πηγαίνουν στα σπίτια τους.
Δυστυχώς για πολλά χρόνια, δεν έγιναν καθόλου ασφαλτοστρώσεις στην πόλη, με αποτέλεσμα η κατάσταση των περισσοτέρων δρόμων να είναι πολύ άσχημη.
Να τους φτιάξουμε όλους είναι αδύνατον,λόγω έλλειψης χρημάτων.
Δεσμευθήκαμε όμως και το κάνουμε πράξη, ότι κάθε χρόνο θα φτιάχνουμε έναν αριθμό, ώστε μέχρι το τέλος αυτής της τετραετίας, να έχουμε ασφαλτοστρώσει τους περισσότερους.
Συνεχίζουμε.



