Κορωνίδα Κοιλάδας: Ολοκληρώθηκε η ινχηλάτηση – Μοναδικό θετικό τεστ για covid19 ο πρόεδρος της Ομάδας

Μετά την εμφάνιση δύο κρουσμάτων στο δυναμικό της ποδοσφαιρικής ομάδας Κορωνίδα Κοιλάδας στην Ερμιονίδα Αργολίδας πραγματοποιήθηκαν τα σχετικά τεστ και η διαδικασία ιχνηλάτησης. Όπως ενημερώνει λοιπόν ο πρόεδρος της Ομάδας:

“Ως Πρόεδρος του Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας είμαι πλέον σε θέση να δημοσιοποιήσω υπεύθυνα τα αποτελέσματα των τεστ κορονοϊού (covid-19) , που υπεβλήθησαν την περασμένη Τρίτη σε όλα τα μέλη της ομαδας μας (διοίκηση , παικτες , προπονητές) , καθώς και σε όλους όσους είχαν έρθει σε στενή επαφή μαζί τους.

Μετά την ενημέρωση που είχαμε σήμερα από τον ΕΟΔΥ , μας γνωστοποίησαν πως το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ είναι το δικό μου. ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ (τα της ομάδας). Ως εκ τούτου , με μεγάλο αίσθημα ευθύνης , καλώ όλους όσους έχουν έρθει σε στενή επαφή μαζί μου από το Σάββατο και μετά , να ελεγχθούν για πιθανή μετάδοση του ιού.Για οποιαδήποτε νέα εξέλιξη θα σας ενημερώσει το γραφείο τύπου της Κορωνίδας , όπως κάνει απ την πρώτη στιγμή της υπόθεσης αυτής”.

Ο Πρόεδρος της Κορωνίδας

Δημήτριος Τσιρτσίκος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *